6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 29 Ağustos 2024 #21 Sgt Roach dedi: Şifrem 4 haneli giriyorum fakat hata veriyor ya da ben mi yanlış ilerliyorum bilemedim hocam. Genişletmek için tıkla... Şifren yanlış yazıyorsun kurarken kullandığın şifreyi kullanacaksın.
Sgt Roach dedi: Şifrem 4 haneli giriyorum fakat hata veriyor ya da ben mi yanlış ilerliyorum bilemedim hocam. Genişletmek için tıkla... Şifren yanlış yazıyorsun kurarken kullandığın şifreyi kullanacaksın.
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.874 Çözümler 2 29 Ağustos 2024 #22 613366 dedi: Şifren yanlış yazıyorsun kurarken kullandığın şifreyi kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... Yok olmadı hocam cahilliğime verin lütfen dediğiniz gibi yapıyorum ama yine olmuyor sizler için sorun olmazsa yarın sabah vakitleri denemek istiyorum hepsini tekrardan.
613366 dedi: Şifren yanlış yazıyorsun kurarken kullandığın şifreyi kullanacaksın. Genişletmek için tıkla... Yok olmadı hocam cahilliğime verin lütfen dediğiniz gibi yapıyorum ama yine olmuyor sizler için sorun olmazsa yarın sabah vakitleri denemek istiyorum hepsini tekrardan.