5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.875 Makaleler 1 Çözümler 10 22 Ocak 2024 #21 kytrialol dedi: Şey, Linux'ta program nasıl kuruluyor? Bir rehber atar misiniz? Ben araştırdım yapamadim. Bir de uzanti ne olmali? .deb mi yoksa baska bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Ventoy portable bir program. Birde siz gidir YouTube'dan videolar izleyin Linux'a başlangıç videoları bilgilenin sonra VM'e kurun alışınca PC'ye kurarsınız.
kytrialol dedi: Şey, Linux'ta program nasıl kuruluyor? Bir rehber atar misiniz? Ben araştırdım yapamadim. Bir de uzanti ne olmali? .deb mi yoksa baska bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Ventoy portable bir program. Birde siz gidir YouTube'dan videolar izleyin Linux'a başlangıç videoları bilgilenin sonra VM'e kurun alışınca PC'ye kurarsınız.
kytrialol Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri HP 620 / Intel T4500 / Intel GMA 4500M / 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #22 Winginar dedi: Hocam Ventoy portable bir program. Bir de siz gidir YouTube'dan videolar izleyin Linux'a başlangıç videoları bilgilenin sonra Vm'e kurun alışınca PC'ye kurarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam dedim ya, pcyr kurdum Linux'u fakat hatalar verdi sadecr live var. Diskide sildim kurarken haliyle diskte OS yok.
Winginar dedi: Hocam Ventoy portable bir program. Bir de siz gidir YouTube'dan videolar izleyin Linux'a başlangıç videoları bilgilenin sonra Vm'e kurun alışınca PC'ye kurarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam dedim ya, pcyr kurdum Linux'u fakat hatalar verdi sadecr live var. Diskide sildim kurarken haliyle diskte OS yok.