Shadfy Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 40 19 Ağustos 2024 #1 Merhaba. Linuxmint dualboot kurulumu yapacağım ancak Windows'un kurulu olduğu M.2 SSD'yi kurulum ekranında göremiyorum SATA HDD'yi görüyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba. Linuxmint dualboot kurulumu yapacağım ancak Windows'un kurulu olduğu M.2 SSD'yi kurulum ekranında göremiyorum SATA HDD'yi görüyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
4 444666 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 703 Çözümler 3 19 Ağustos 2024 #2 M2 ssd ni bolebilirsin. O zaman gorecektir her dagitimda disk alani bolme yok. Windows dan disk yoneticisinden boluyorsun.
M2 ssd ni bolebilirsin. O zaman gorecektir her dagitimda disk alani bolme yok. Windows dan disk yoneticisinden boluyorsun.
Shadfy Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 40 19 Ağustos 2024 #3 Üstad Je dedi: M.2 SSD'ni bolebilirsin. O zaman gorecektir her dagitimda disk alani bolme yok. Windows'tan disk yoneticisinden boluyorsun. Genişletmek için tıkla... Bölerken Linux için özel bir format seçmeme gerek var mı?
Üstad Je dedi: M.2 SSD'ni bolebilirsin. O zaman gorecektir her dagitimda disk alani bolme yok. Windows'tan disk yoneticisinden boluyorsun. Genişletmek için tıkla... Bölerken Linux için özel bir format seçmeme gerek var mı?
4 444666 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 703 Çözümler 3 19 Ağustos 2024 #4 Shadfy dedi: Bölerken Linux için özel bir format seçmeme gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Hayir. Normal bir basit birim olusturacaksin sadece.
Shadfy dedi: Bölerken Linux için özel bir format seçmeme gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Hayir. Normal bir basit birim olusturacaksin sadece.
Shadfy Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 40 19 Ağustos 2024 #5 Üstad Je dedi: Hayir. Normal bir basit birim olusturacaksin sadece. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama SATA HDD'yi görüyor hala.
Üstad Je dedi: Hayir. Normal bir basit birim olusturacaksin sadece. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama SATA HDD'yi görüyor hala.
4 444666 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 703 Çözümler 3 19 Ağustos 2024 #6 Shadfy dedi: Yaptım ama SATA HDD'yi görüyor hala. Genişletmek için tıkla... Diski bolmenize ragmen ayniysa bilmiyorum.
Shadfy dedi: Yaptım ama SATA HDD'yi görüyor hala. Genişletmek için tıkla... Diski bolmenize ragmen ayniysa bilmiyorum.