Linux Mint kurulum hataları nasıl çözülür?

Blancoe

Attopat
Başta bilgisayarı başlattıktan sonra Linux Mint logosu çıktı ve öyle kaldı. Ben de tekrar başlattım, yine aynı şekilde yükleme tuşuna bastım ama bu sefer ekrana logo bile gelmeden öyle kaldı. Tekrar başlattım bu sefer hd0 okuma hatası geldi. Son kez yine başlattım ve bu sefer de bilgisayar açılır açılmaz bilinmeyen dosya sistemi hatası aldım. Yanlış bir şey mi yapıyorum?

Linux Mint benim bilgisayarlarımda çok sorun çıkardı önermiyorum. Başka dağıtım kullanabilirsin ama illa mint benzeri olacaksa Peppermint Linux seni tatmin eder.

Linux Mint benim bilgisayarlarımda çok sorun çıkardı önermiyorum. Başka dağıtım kullanabilirsin ama illa mint benzeri olacaksa Peppermint Linux seni tatmin eder.
Başka bir dağıtım öneriniz var mı? Bilgisayarım oyuncu bilgisayarı ama günlük kullanımlar için kullanıyorum, bilgisayarı yoracak bir şey yapmıyorum. Bunun için sizce hangi dağıtımı kullanayım?

Şu kısımda ilk sefer açılacağında ne kadar bekledin? Sonda dediğin şey ise Linux dosya sistemi hasar almış. Temiz kurulum yapman gerekir.

Ubuntu veya Ubuntu flavours kullanabilirsin.

Şu kısımda ilk sefer açılacağında ne kadar bekledin? Sonda dediğin şey ise Linux dosya sistemi hasar almış. Temiz kurulum yapman gerekir.

Ubuntu veya Ubuntu flavours kullanabilirsin.
15 dakika olmuştur, izlediğim videolarda anında açılıyordu, çok beklemek istemedim. Temiz kurulum nasıl yapılıyor?

USB'yi sıfırlamadıysan ve ISO yazılmış hâlde duruyorsa hayır gerek yok.

Hangi uygulama ile yazdırıyorsun? balenaEtcher, Ventoy veya UNetbootin ile yazdırmayı dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…