Blancoe Attopat Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 70 9 Nisan 2025 #11 Maomao dedi: Hangi uygulama ile yazdırıyorsun? balenaEtcher Ventoy veya UNetbootin ile yazdırmayı dene. Genişletmek için tıkla... Rufus kullanıyordum balena deneyeceğim. Maomao dedi: Hangi uygulama ile yazdırıyorsun? balenaEtcher, Ventoy veya UNetbootin ile yazdırmayı dene. Genişletmek için tıkla... Balena denedim ama uyarı verip diski biçimlendirmemi istiyor. Son düzenleme: 9 Nisan 2025
Maomao dedi: Hangi uygulama ile yazdırıyorsun? balenaEtcher Ventoy veya UNetbootin ile yazdırmayı dene. Genişletmek için tıkla... Rufus kullanıyordum balena deneyeceğim. Maomao dedi: Hangi uygulama ile yazdırıyorsun? balenaEtcher, Ventoy veya UNetbootin ile yazdırmayı dene. Genişletmek için tıkla... Balena denedim ama uyarı verip diski biçimlendirmemi istiyor.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.079 Makaleler 20 Çözümler 228 9 Nisan 2025 #12 ISO'yu yazdıracağınız için sıfırlamak istemesi normal. Devam edin.
Blancoe Attopat Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 70 9 Nisan 2025 #13 Maomao dedi: ISO'yu yazdıracağınız için sıfırlamak istemesi normal. Devam edin. Genişletmek için tıkla... Yüzde 15'e gelince uyarı verip diskin biçimlendirilmesi gidiyor ama. Corrupt bir şeyler diyordu tam okuyamadım.
Maomao dedi: ISO'yu yazdıracağınız için sıfırlamak istemesi normal. Devam edin. Genişletmek için tıkla... Yüzde 15'e gelince uyarı verip diskin biçimlendirilmesi gidiyor ama. Corrupt bir şeyler diyordu tam okuyamadım.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.079 Makaleler 20 Çözümler 228 9 Nisan 2025 #14 @Blancoe USB'yi önce bilgisayardan biçimlendirin. Başka USB varsa onunla deneyin mümkünse.
Blancoe Attopat Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 70 9 Nisan 2025 #15 Maomao dedi: @Blancoe USB'yi önce bilgisayardan biçimlendirin. Başka USB varsa onunla deneyin mümkünse. Genişletmek için tıkla... USB zaten biçimlendiriyorum, dünden beri bu uygulamada aynı hata çıkıyor. Tekrar denerim olmazsa başka USB alırım teşekkürler Maomao dedi: @Blancoe USB'yi önce bilgisayardan biçimlendirin. Başka USB varsa onunla deneyin mümkünse. Genişletmek için tıkla... Error: Failure reading sector 0x16480 from hd0. gibi bir hata alıyorum, çözümünü biliyor musunuz? Son düzenleme: 9 Nisan 2025
Maomao dedi: @Blancoe USB'yi önce bilgisayardan biçimlendirin. Başka USB varsa onunla deneyin mümkünse. Genişletmek için tıkla... USB zaten biçimlendiriyorum, dünden beri bu uygulamada aynı hata çıkıyor. Tekrar denerim olmazsa başka USB alırım teşekkürler Maomao dedi: @Blancoe USB'yi önce bilgisayardan biçimlendirin. Başka USB varsa onunla deneyin mümkünse. Genişletmek için tıkla... Error: Failure reading sector 0x16480 from hd0. gibi bir hata alıyorum, çözümünü biliyor musunuz?
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.079 Makaleler 20 Çözümler 228 9 Nisan 2025 #16 Diskinizin hasar almış olması muhtemel. Maalesef bir bilgim yok. Kusura bakmayın.
Blancoe Attopat Katılım 2 Nisan 2025 Mesajlar 70 9 Nisan 2025 #17 Maomao dedi: Diskinizin hasar almış olması muhtemel. Maalesef bir bilgim yok. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Az önce yeni USB'm ile denedim ama hem balena hem rufus'ta ayrışma uyarısı veriyor. Ventoy'u da taradım virüs çıktı 3 tane antivirüsten gerçek mi bilmiyorum.
Maomao dedi: Diskinizin hasar almış olması muhtemel. Maalesef bir bilgim yok. Kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Az önce yeni USB'm ile denedim ama hem balena hem rufus'ta ayrışma uyarısı veriyor. Ventoy'u da taradım virüs çıktı 3 tane antivirüsten gerçek mi bilmiyorum.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.079 Makaleler 20 Çözümler 228 9 Nisan 2025 #18 @Blancoe 3 antivirüs ise false-positive. Yaani virüs olmasa bile virüsmüş gibi gözükür. Rufus'ta dd yansısı modu ile de yazdırmayı deneyebilirsiniz.
@Blancoe 3 antivirüs ise false-positive. Yaani virüs olmasa bile virüsmüş gibi gözükür. Rufus'ta dd yansısı modu ile de yazdırmayı deneyebilirsiniz.