Linux Mint kurulum hataları nasıl çözülür?

ISO'yu yazdıracağınız için sıfırlamak istemesi normal. Devam edin.

@Blancoe USB'yi önce bilgisayardan biçimlendirin. Başka USB varsa onunla deneyin mümkünse.
USB zaten biçimlendiriyorum, dünden beri bu uygulamada aynı hata çıkıyor. Tekrar denerim olmazsa başka USB alırım teşekkürler

@Blancoe USB'yi önce bilgisayardan biçimlendirin. Başka USB varsa onunla deneyin mümkünse.
Error: Failure reading sector 0x16480 from hd0. gibi bir hata alıyorum, çözümünü biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Diskinizin hasar almış olması muhtemel. Maalesef bir bilgim yok. Kusura bakmayın.

Diskinizin hasar almış olması muhtemel. Maalesef bir bilgim yok. Kusura bakmayın.
Az önce yeni USB'm ile denedim ama hem balena hem rufus'ta ayrışma uyarısı veriyor. Ventoy'u da taradım virüs çıktı 3 tane antivirüsten gerçek mi bilmiyorum.

@Blancoe 3 antivirüs ise false-positive. Yaani virüs olmasa bile virüsmüş gibi gözükür. Rufus'ta dd yansısı modu ile de yazdırmayı deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…