3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 28 Nisan 2022 #11 wwwx dedi: Ben şimdi yanlışlıkla yarıda kestim kurulumu ne yapacağım bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Yeniden baslat, live ekrani ac ve Gparted ile bolumleri olusturmayi dene. Olustugu zaman tekrar kurulum ekrani git ve Gparted ile onceden olusturdugun bolumleri sec ve baglamlarini ayarla ve kuruluma devam et. Belki kurulur.
wwwx dedi: Ben şimdi yanlışlıkla yarıda kestim kurulumu ne yapacağım bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Yeniden baslat, live ekrani ac ve Gparted ile bolumleri olusturmayi dene. Olustugu zaman tekrar kurulum ekrani git ve Gparted ile onceden olusturdugun bolumleri sec ve baglamlarini ayarla ve kuruluma devam et. Belki kurulur.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 275 28 Nisan 2022 #12 Şu komutları terminalde çalıştır ve bu komutların üreteceği çıktıları foruma yapıştırarak paylaş. Kod:Panoya kopyala lsblk -o NAME,SIZE,TYPE,FSTYPE,MOUNTPOINT,UUID sudo parted -l
Şu komutları terminalde çalıştır ve bu komutların üreteceği çıktıları foruma yapıştırarak paylaş. Kod:Panoya kopyala lsblk -o NAME,SIZE,TYPE,FSTYPE,MOUNTPOINT,UUID sudo parted -l
wwwx Decapat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #13 OzgunP dedi: Şu komutları terminalde çalıştır ve bu komutların üreteceği çıktıları foruma yapıştırarak paylaş. Kod:Panoya kopyala lsblk -o NAME,SIZE,TYPE,FSTYPE,MOUNTPOINT,UUID sudo parted -l Genişletmek için tıkla... Bunu Live üzerinden mi yapmalıyım?
OzgunP dedi: Şu komutları terminalde çalıştır ve bu komutların üreteceği çıktıları foruma yapıştırarak paylaş. Kod:Panoya kopyala lsblk -o NAME,SIZE,TYPE,FSTYPE,MOUNTPOINT,UUID sudo parted -l Genişletmek için tıkla... Bunu Live üzerinden mi yapmalıyım?
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 6 Çözümler 275 29 Nisan 2022 #14 wwwx dedi: Bunu Live üzerinden mi yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Evet.
wwwx Decapat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2022 #15 OzgunP dedi: Şu komutları terminalde çalıştır ve bu komutların üreteceği çıktıları foruma yapıştırarak paylaş. Kod:Panoya kopyala lsblk -o NAME,SIZE,TYPE,FSTYPE,MOUNTPOINT,UUID sudo parted -l Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim kendim, teşekkürler. Konu çözüldü, konuyu kapatabilirsiniz veya bu mesajı çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2022
OzgunP dedi: Şu komutları terminalde çalıştır ve bu komutların üreteceği çıktıları foruma yapıştırarak paylaş. Kod:Panoya kopyala lsblk -o NAME,SIZE,TYPE,FSTYPE,MOUNTPOINT,UUID sudo parted -l Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim kendim, teşekkürler. Konu çözüldü, konuyu kapatabilirsiniz veya bu mesajı çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.