Linux_Windows Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 14 Nisan 2022 #1 Merhaba ben bugün Linux Mint'i kuracaktım ama kurulum sırasında yükleyici çöktü. HDD'ime bir şey olmamıştır değil mi? BIOS'ta main Menu'da görünüyor. Legacy'de de görünüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2022
Merhaba ben bugün Linux Mint'i kuracaktım ama kurulum sırasında yükleyici çöktü. HDD'ime bir şey olmamıştır değil mi? BIOS'ta main Menu'da görünüyor. Legacy'de de görünüyor.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 15 Nisan 2022 #2 Şu bağlantıdaki gibi kurun. "Update-GRUB komutu başarısız" hatası
Linux_Windows Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 321 Çözümler 1 15 Nisan 2022 #3 OzgunP dedi: Şu bağlantıdaki gibi kurun. "Update-GRUB komutu başarısız" hatası Genişletmek için tıkla... Hocam ben şimdi Windows 10'u kurmaya karar verdim.
OzgunP dedi: Şu bağlantıdaki gibi kurun. "Update-GRUB komutu başarısız" hatası Genişletmek için tıkla... Hocam ben şimdi Windows 10'u kurmaya karar verdim.