A adanlı cabbar Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #1 Linux Mint Xfce kullanıyorum, kurulumda çok fazla gereksiz uygulama yüklüyor. Nasıl yüklemesini engellerim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2022
Linux Mint Xfce kullanıyorum, kurulumda çok fazla gereksiz uygulama yüklüyor. Nasıl yüklemesini engellerim?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 19 Kasım 2022 #2 adanlı cabbar dedi: Linux Mint Xfce kullanıyorum, kurulumda çok fazla gereksiz uygulama yüklüyor. Nasıl yüklemesini engellerim? Genişletmek için tıkla... Iso icine dahili geliyor iso modifiye etmen lazim. Ya da daha iyi bir cozum olarak kurduktan sonra silebilirsin.
adanlı cabbar dedi: Linux Mint Xfce kullanıyorum, kurulumda çok fazla gereksiz uygulama yüklüyor. Nasıl yüklemesini engellerim? Genişletmek için tıkla... Iso icine dahili geliyor iso modifiye etmen lazim. Ya da daha iyi bir cozum olarak kurduktan sonra silebilirsin.
A adanlı cabbar Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #3 222744 dedi: Iso icine dahili geliyor iso modifiye etmen lazim. Ya da daha iyi bir cozum olarak kurduktan sonra silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra silmeyi biliyom zaten ama modifiye etmek ilgimi çekti onun için hangi programlar var.
222744 dedi: Iso icine dahili geliyor iso modifiye etmen lazim. Ya da daha iyi bir cozum olarak kurduktan sonra silebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra silmeyi biliyom zaten ama modifiye etmek ilgimi çekti onun için hangi programlar var.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 19 Kasım 2022 #4 adanlı cabbar dedi: Kurduktan sonra silmeyi biliyom zaten ama modifiye etmek ilgimi çekti onun için hangi programlar var. Genişletmek için tıkla... Acikcasi ben de yeni bir linux kullanicisiyim o sebeple bilmiyorum, neyse elimizde google var biraz arastiralim . Sanirim ISOMaster diye bir yazilim isini hakkiyla yapabiliyormus Reduce ISO Size with ISOMaster | Unixmen ISOMaster which is used to reduce the ISO size. You can reduce the size of the ISO image to fit into your USB drive and make it bootable. www.unixmen.com
adanlı cabbar dedi: Kurduktan sonra silmeyi biliyom zaten ama modifiye etmek ilgimi çekti onun için hangi programlar var. Genişletmek için tıkla... Acikcasi ben de yeni bir linux kullanicisiyim o sebeple bilmiyorum, neyse elimizde google var biraz arastiralim . Sanirim ISOMaster diye bir yazilim isini hakkiyla yapabiliyormus Reduce ISO Size with ISOMaster | Unixmen ISOMaster which is used to reduce the ISO size. You can reduce the size of the ISO image to fit into your USB drive and make it bootable. www.unixmen.com