umutxxd Hectopat Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2015 #1 Linux mint 17.2 ISO dosyasını indirdim. USB'ye boot ettim PC'yi USB'den başlatıyorum linux simgesi geliyor tam kuruluma geçecek password diyor rastgele bir şeyler yazıyor login diyorum login failed diyor. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2015
Linux mint 17.2 ISO dosyasını indirdim. USB'ye boot ettim PC'yi USB'den başlatıyorum linux simgesi geliyor tam kuruluma geçecek password diyor rastgele bir şeyler yazıyor login diyorum login failed diyor.
Web_Monster Hectopat Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 384 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2015 #2 Biraz tuhaf bir durum. Login ekranında hiçbirşey yazmadan beklemeyi deneyin.
AtaMavi Hectopat Katılım 25 Ağustos 2015 Mesajlar 9 Yer Yenibosna Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ev Adamı 25 Ağustos 2015 #3 hocam username root şifre password deneyin olmadı CTRL+ALT+F1 basıp çıkan ekranda seçmiş olduğunuz kullanıcı adı şifreyle giriş yapın tekrardan seçmediyseniz root toor deneyin lütfen
hocam username root şifre password deneyin olmadı CTRL+ALT+F1 basıp çıkan ekranda seçmiş olduğunuz kullanıcı adı şifreyle giriş yapın tekrardan seçmediyseniz root toor deneyin lütfen