3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 19 Mart 2022 #1 Sonunda kurdum. Neler yapmalıyım kurulum sonrası?
Gülhane Gazozu Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.186 Çözümler 8 19 Mart 2022 #2 342524 dedi: Sonunda kurdum. Neler yapmalıyım kurulum sonrası? Genişletmek için tıkla... Linux Mint'i kurduktan sonra yapılacaklar Linux Mint, Ubuntu tabanlı en popüler dağıtımlardan biridir. Ama bir kez kurulduktan sonra ne yapacağız? İçeri gelin, burada bazı önerilerimiz var. ubunlog.com
342524 dedi: Sonunda kurdum. Neler yapmalıyım kurulum sonrası? Genişletmek için tıkla... Linux Mint'i kurduktan sonra yapılacaklar Linux Mint, Ubuntu tabanlı en popüler dağıtımlardan biridir. Ama bir kez kurulduktan sonra ne yapacağız? İçeri gelin, burada bazı önerilerimiz var. ubunlog.com
2 277015 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.454 Makaleler 3 Çözümler 11 19 Mart 2022 #3 İstediğinizi yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilgisayar da neler yaptığınızı yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Mesela sanal makine kullanıyorum vb..
İstediğinizi yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilgisayar da neler yaptığınızı yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Mesela sanal makine kullanıyorum vb..