L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 7 Ekim 2020 #11 Kerem00 dedi: Yükleme seçenekleri hiç de karmaşık değil, disk bölümlemeyi bilen biri kolaylıkla yapabilir. Windows'un yükleyicisi sistem bölümlerini ve bootloaderi yanlış diske kurabiliyor. En azından bu yükleyici onu yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkür ederim. En azından profesyonel mod ve basit mod diye ayırsalardı fena olmazdı.
Kerem00 dedi: Yükleme seçenekleri hiç de karmaşık değil, disk bölümlemeyi bilen biri kolaylıkla yapabilir. Windows'un yükleyicisi sistem bölümlerini ve bootloaderi yanlış diske kurabiliyor. En azından bu yükleyici onu yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Cevap için teşekkür ederim. En azından profesyonel mod ve basit mod diye ayırsalardı fena olmazdı.
Varona Megapat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 431 Çözümler 10 7 Ekim 2020 #12 Ajan_47 dedi: Maalesef sorun aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Terminalden lsblk çıktısını paylaşır mısınız?
Ajan_47 dedi: Maalesef sorun aynı hocam. Genişletmek için tıkla... Terminalden lsblk çıktısını paylaşır mısınız?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 7 Ekim 2020 #13 Lord Raiden dedi: En azından profesyonel mod ve basit mod diye ayırsalardı fena olmazdı. Genişletmek için tıkla... Normalde Ubuntu tabanlı dağıtımlar "Windows'un yanına kur." diye bir seçenek çıkarıyor. Bazen bu seçenek çıkmayabiliyor tabi. Ajan_47 dedi: Maalesef sorun aynı hocam. Kafayı yiyeceğim artık! Genişletmek için tıkla... Bir yerde bir hata yapmış olabilirsiniz belki. Şu an tam bir tahmin yapamıyorum.
Lord Raiden dedi: En azından profesyonel mod ve basit mod diye ayırsalardı fena olmazdı. Genişletmek için tıkla... Normalde Ubuntu tabanlı dağıtımlar "Windows'un yanına kur." diye bir seçenek çıkarıyor. Bazen bu seçenek çıkmayabiliyor tabi. Ajan_47 dedi: Maalesef sorun aynı hocam. Kafayı yiyeceğim artık! Genişletmek için tıkla... Bir yerde bir hata yapmış olabilirsiniz belki. Şu an tam bir tahmin yapamıyorum.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ekim 2020 #14 Kerem00 dedi: Normalde Ubuntu tabanlı dağıtımlar "Windows'un yanına kur." diye bir seçenek çıkarıyor. Bazen bu seçenek çıkmayabiliyor tabi. Bir yerde bir hata yapmış olabilirsiniz belki. Şu an tam bir tahmin yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir yerde hata yaptığımı sanmıyorum çünkü aynı bu yöntemle daha önce Ubuntu kurmuştum. Böyle bir şey ile karşılaşmamıştım. Varona dedi: Terminalden lsblk çıktısını paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam 30GB lik alan burada da görünmüyor. Dosya Ekleri IMG_20201007_175808259.jpg 161,4 KB · Görüntüleme: 53
Kerem00 dedi: Normalde Ubuntu tabanlı dağıtımlar "Windows'un yanına kur." diye bir seçenek çıkarıyor. Bazen bu seçenek çıkmayabiliyor tabi. Bir yerde bir hata yapmış olabilirsiniz belki. Şu an tam bir tahmin yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir yerde hata yaptığımı sanmıyorum çünkü aynı bu yöntemle daha önce Ubuntu kurmuştum. Böyle bir şey ile karşılaşmamıştım. Varona dedi: Terminalden lsblk çıktısını paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam 30GB lik alan burada da görünmüyor.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 7 Ekim 2020 #15 Ajan_47 dedi: Hocam bir yerde hata yaptığımı sanmıyorum çünkü aynı bu yöntemle daha önce Ubuntu kurmuştum. Böyle bir şey ile karşılaşmamıştım. Maalesef hocam 30GB lik alan burada da görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Görünmüyorsa yoktur herhalde hocam.
Ajan_47 dedi: Hocam bir yerde hata yaptığımı sanmıyorum çünkü aynı bu yöntemle daha önce Ubuntu kurmuştum. Böyle bir şey ile karşılaşmamıştım. Maalesef hocam 30GB lik alan burada da görünmüyor. Genişletmek için tıkla... Görünmüyorsa yoktur herhalde hocam.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ekim 2020 #16 gen2 dedi: Görünmüyorsa yoktur herhalde hocam. Genişletmek için tıkla... Var hocam konuyu okumadınız her halde Windows üzerinden 30GB lik boş alan açıyorum. Linux sisteminde görünmüyor.
gen2 dedi: Görünmüyorsa yoktur herhalde hocam. Genişletmek için tıkla... Var hocam konuyu okumadınız her halde Windows üzerinden 30GB lik boş alan açıyorum. Linux sisteminde görünmüyor.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 7 Ekim 2020 #17 Bölümü silip denediniz mi? Ext4 formatında biçimlenecek zaten.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ekim 2020 #18 User not found dedi: Bölümü silip denediniz mi? Ext4 formatında biçimlenecek zaten Genişletmek için tıkla... Onu da denedim.
User not found dedi: Bölümü silip denediniz mi? Ext4 formatında biçimlenecek zaten Genişletmek için tıkla... Onu da denedim.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 7 Ekim 2020 #19 Ajan_47 dedi: Onu da denedim. Genişletmek için tıkla... Bölüme büyük bir dosya yüklemeyi dener misiniz?
Ajan_47 dedi: Onu da denedim. Genişletmek için tıkla... Bölüme büyük bir dosya yüklemeyi dener misiniz?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 7 Ekim 2020 #20 Ajan_47 dedi: Onu da denedim. Genişletmek için tıkla... Alanı neden Windows üzerinden açıyorsunuz? Linux üzerinden açmayı denediniz mi? Hayatımda böyle birşeyle karşılaşmadığım için garip geldi doğrusu.
Ajan_47 dedi: Onu da denedim. Genişletmek için tıkla... Alanı neden Windows üzerinden açıyorsunuz? Linux üzerinden açmayı denediniz mi? Hayatımda böyle birşeyle karşılaşmadığım için garip geldi doğrusu.