Linux Mint kuruyordum dosyalar kopyalanda falan sonra USB çekmeden devam ettirdim. Kuruluyor falan dedi sonra bir şeyler yüklenmeye devam etti. Yüklenen şeylerin yanında parantez içinde AMD64 yazıyordu. Siyah ekran oldu 1-2dk bekledim. Sonra USB çıkardım anında bilgisayar açıldı Samsung yazısı çıktı kapandı Samsung yazısı çıktı kapandı. Tekrarlandı. Şimdi açmaya çalışıyorum F4'e bas falan diyor. USB takıp BIOS'tan USB seçip tekrar kurulum yapayım mı?
Ekran siyah olursa mouse'u oynatın. Linux Mint kurmadım ama hatırladığım kadarıyla yeniden başlatmadan size soruyordu. Yeniden başlatınca ve ekran tamamen kararınca çekin.
Kurulum bittiğinde karşınıza, Kurulum başarılı test et veya yeniden başlat gibi bir ekran çıkacak. O ekranı görünce bilgisayarı kapatın, sonra USB'yi çıkarın.
Ekran siyah olursa mouse'u oynatın. Linux Mint kurmadım ama hatırladığım kadarıyla yeniden başlatmadan size soruyordu. Yeniden başlatınca ve ekran tamamen kararınca çekin.
Mouseyi oynatmayı unutmuşum şimdi siyah ekran oldu oynattım geçti. Gelişme olursa haberdar edeceğim.
Kurulum başarılı yazısını gördüm. USB çıkarıp yeniden başlat dedim. Biosa girip 1. Sırada ne olduğunu kontrol ettim. Ubuntuyu görünce kaydet çık dedim. Açıldı şuan.
Başarılı hepinize teşekkürler.