Çözüldü Linux Mint kurulumundan sonra Windows'a dönerken /dev/sda2 /dev/sda3 is missing hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

342524

Hectopat
Makaleler
3
Merhabalar, bu sabah Windows'un yanına Linux Mint kurayım dedim. Linux'u kurdum fakat Windows'a çalıştığım zaman "/dev/sda2 /dev/sda3" is missing hatası alıyordum. Bende şimdi Windows kurdum geri. Bu hata neden olabilir? Şu videoya bakıp yaptım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@363652.
@okaykaya.

Son düzenleme:
Çözüm
Merhabalar, bu sabah Windows'un yanına Linux Mint kurayım dedim. Linux'u kurdum fakat Windows'a çalıştığım zaman "/dev/sda2 /dev/sda3" is missing hatası alıyordum. Bende şimdi Windows kurdum geri. Bu hata neden olabilir? Şu videoya bakıp yaptım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@363652.
@okaykaya.

Linux Mint kurulumunda Windows boot Manager'ın yanına kur seçeneğini deneyin.

@363652.
@okaykaya.

Linux Mint kurulumunda Windows boot Manager'ın yanına kur seçeneğini deneyin.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı