Linux Mint marketteki Steam güvenilir mi?

Merhaba merakımdan VMware'de Linux Mint kurdum. Steam'i kendi sitesinden indirdiğimde 32 Bit library hatası veriyor. Uygulama marketinden baktığımda Steam eklenmiş ama birden fazla versiyonunu gördüm. Acaba içine casus yazılım falan koymuş olabilirler mi? Hanigine güvenebilirim bilmiyoryum aşağıya ekran görüntüsü bırakıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

İşaretli olanın solundakini indirebilirsin. İşaretli olan da indirilebilir.

İşaretli olanın solundakini indirebilirsin. İşaretli olan da indirilebilir.

Ayrıca dağıtımların marketleri güvenlidir. Kolay kolay virüslü uygulama bulunmaz.

Amacım seni korkutmak değil ama zararlı bir yazılımsa Steam Guard işe yaramıyor artık. Hesabında Steam Guard olup da haberi bile olmadan hesabı çalınan birçok kişi var.

En kötü çıkıp sonradan şifre değiştirim. En çok yorum alanı indirdim bir de. Linux'u hiç bilmiyorum uygulama marketi güvenli midir?

Ben Steam'in kendi sitesinden indirip öyle yüklüyorum ve (Yazılım yöneticisindekiler güncel değil.) ben böyle yükleyince tam olarak nereden yükleniyor bilmiyorum. Demek istediğim sanki böyle yapınca bile yazılım yöneticisinden yükleniyormuş gibi.

Birisi Linux Mint'in kendi reposundan dagitim ekibi tarafindan hazirlanmis bir paket digeri ise Flathub reposuna ait tum dagitimlarda calisabilen Flatpak paketi. Ikisi de guvenilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…