N Nikrage Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #1 İndirme bölümüne baktığımda Türkiye sunucusu yok fakat cinnamon sürümünde var bilgisi olan?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #2 Nikrage dedi: İndirme bölümüne baktığımda Türkiye sunucusu yok fakat cinnamon sürümünde var bilgisi olan? Genişletmek için tıkla... Kurulum yaparken sormuyor muydu?
Nikrage dedi: İndirme bölümüne baktığımda Türkiye sunucusu yok fakat cinnamon sürümünde var bilgisi olan? Genişletmek için tıkla... Kurulum yaparken sormuyor muydu?
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 6 Ağustos 2022 #3 Tüm Mint sürümlerinde Türkçe desteği var.
N Nikrage Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #4 K.Makise dedi: Kurulum yaparken sormuyor muydu? Genişletmek için tıkla... Daha kurmadım USB'ye yazacağım. 444617 dedi: Tüm Mint sürümlerinde Türkçe desteği var. Genişletmek için tıkla... Hocam iki sürüm arasında çok bir fark var mı cinnamonla Mate arasında.
K.Makise dedi: Kurulum yaparken sormuyor muydu? Genişletmek için tıkla... Daha kurmadım USB'ye yazacağım. 444617 dedi: Tüm Mint sürümlerinde Türkçe desteği var. Genişletmek için tıkla... Hocam iki sürüm arasında çok bir fark var mı cinnamonla Mate arasında.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #5 Nikrage dedi: Daha kurmadım USB'ye yazacağım. Hocam iki sürüm arasında çok bir fark var mı cinnamonla Mate arasında. Genişletmek için tıkla... İçinde vardır Türkçe hocam ben Kali kurarken tüm diller vardı TR seçip sonra da Türkiye seçip devam ettim kuruluma.
Nikrage dedi: Daha kurmadım USB'ye yazacağım. Hocam iki sürüm arasında çok bir fark var mı cinnamonla Mate arasında. Genişletmek için tıkla... İçinde vardır Türkçe hocam ben Kali kurarken tüm diller vardı TR seçip sonra da Türkiye seçip devam ettim kuruluma.
N Nikrage Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 56 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #6 K.Makise dedi: İçinde vardır Türkçe hocam ben Kali kurarken tüm diller vardı TR seçip sonra da Türkiye seçip devam ettim kuruluma. Genişletmek için tıkla... Sağ olun varolun hocam.
K.Makise dedi: İçinde vardır Türkçe hocam ben Kali kurarken tüm diller vardı TR seçip sonra da Türkiye seçip devam ettim kuruluma. Genişletmek için tıkla... Sağ olun varolun hocam.