Kullanımlarında pek fark yok açıkçası. Görünümleri büyük ölçüde farklı bunda masaüstünden kaynaklanıyor. Benim tavsiyem ikisini de kullanabilirsiniz, hangisinin görünümünü beğenmiyorsanız onu seçin.
Manjaro KDE daha modern bir dağıtım (masaüstü) ve Arch tabanlıdır. Deneyimledim ve içinde bug fazla. Mint Mate yerine Cinnamon ya da XFCE sürümünü tercih edebilirsiniz.
Kullanımlarında pek fark yok açıkçası. Görünümleri büyük ölçüde farklı bunda masaüstünden kaynaklanıyor. Benim tavsiyem ikisini de kullanabilirsiniz, hangisinin görünümünü beğenmiyorsanız onu seçin.
Bilgisayarınız güncelse sizi etkileyecek kadar fark oluşturacağını sanmıyorum. Eskiyse ayrıntısını tam bilemeyeceğim. Hangi masaüstü daha fazla kaynak tüketir, bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Bilgisayarınız güncelse sizi etkileyecek kadar fark oluşturacağını sanmıyorum. Eskiyse ayrıntısını tam bilemeyeceğim. Hangi masaüstü daha fazla kaynak tüketir, bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Laptopum Dell Inspiron N5010 6 GB RAM AMD Radeon HD Mobility 5470 1 GB ekran kartı işlemcim I5-M460 2.53 GHz fakat şu an laptopta batarya bozuk oldugu için takmıyorum. O yüzden biraz performans kaybı var ama batarya alacağım.