Slloven Femtopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar ben Linux Mint 20 Mate kullanıyorum. Fakat hiçbir türlü GTA San Andreas kuramadım, yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim ve Multi Theft Auto ile nasıl oynayabilirim?
Arkadaşlar ben Linux Mint 20 Mate kullanıyorum. Fakat hiçbir türlü GTA San Andreas kuramadım, yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim ve Multi Theft Auto ile nasıl oynayabilirim?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #2 @Slloven Steam'den mi aldın?
Slloven Femtopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #3 hayır Dengesiz Kokarca dedi: @Slloven Steam'den mi aldın? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #4 @Slloven WINE yüklü mü?
Slloven Femtopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #5 Dengesiz Kokarca dedi: @Slloven Wine yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Yüklüydü ama silmiştim sonra da geri kuramadım. Hep bir hata falan oldu nasıl kurabilirim?
Dengesiz Kokarca dedi: @Slloven Wine yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Yüklüydü ama silmiştim sonra da geri kuramadım. Hep bir hata falan oldu nasıl kurabilirim?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #6 @Slloven WİNE olmadan açamazsın.
Slloven Femtopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #7 Dengesiz Kokarca dedi: @Slloven Wine olmadan açamazsın. Genişletmek için tıkla... Pekala biraz yardımcı olabilirsen halledebilirim sanırsam Wine nasıl kurabilirim?
Dengesiz Kokarca dedi: @Slloven Wine olmadan açamazsın. Genişletmek için tıkla... Pekala biraz yardımcı olabilirsen halledebilirim sanırsam Wine nasıl kurabilirim?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #8 @Slloven Synaptic'den yükle.
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 26 Aralık 2020 #9 Slloven dedi: Pekala biraz yardımcı olabilirsen halledebilirim sanırsam Wine nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Synaptic e Wine yaz Winehq'yu seç ve yükle.
Slloven dedi: Pekala biraz yardımcı olabilirsen halledebilirim sanırsam Wine nasıl kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Synaptic e Wine yaz Winehq'yu seç ve yükle.
Slloven Femtopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #10 epic games kullanıcısı dedi: Synaptic e Wine yaz Winehq'yu seç ve yükle. Genişletmek için tıkla... Wine HQ stable mi devel mi staging mi?
epic games kullanıcısı dedi: Synaptic e Wine yaz Winehq'yu seç ve yükle. Genişletmek için tıkla... Wine HQ stable mi devel mi staging mi?