Urayn Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 Yardım edin ne kadar deniyorum olmuyor tüm yolları denedim sayılır. Proqram açılmıyor hata falan da vermiyor bildiğin 2-3 kere tıklıyorum açılmıyor. Linux Mint PlayOnLinux Kurulumu | Kolay Rehber! Kolay rehberimizle Linux Mint 22 PC'nizde PlayOnLinux kurulumu yapmayı öğrenin. Windows App'lerinizi Mint OS'unuzda çalıştırın! www.sysnettechsolutions.com Bu sitedeki adımları denedim olmuyor girmiyor. Dosya Ekleri 1738000397485.jpeg 62,7 KB · Görüntüleme: 13
Yardım edin ne kadar deniyorum olmuyor tüm yolları denedim sayılır. Proqram açılmıyor hata falan da vermiyor bildiğin 2-3 kere tıklıyorum açılmıyor. Linux Mint PlayOnLinux Kurulumu | Kolay Rehber! Kolay rehberimizle Linux Mint 22 PC'nizde PlayOnLinux kurulumu yapmayı öğrenin. Windows App'lerinizi Mint OS'unuzda çalıştırın! www.sysnettechsolutions.com Bu sitedeki adımları denedim olmuyor girmiyor.
Kas Adam_321 Picopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 224 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Sistem Özellikleri R5 7600X, RX 7900 XT, 32 GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Annem şakaları yapıcı 27 Ocak 2025 #2 Urayn dedi: Eki Görüntüle 2408930 Yardım edin ne kadar deniyorum olmuyor tüm yolları denedim sayılır. Proqram açılmıyor hata falan da vermiyor bildiğin 2-3 kere tıklıyorum açılmıyor. Linux Mint PlayOnLinux Kurulumu | Kolay Rehber! Kolay rehberimizle Linux Mint 22 PC'nizde PlayOnLinux kurulumu yapmayı öğrenin. Windows App'lerinizi Mint OS'unuzda çalıştırın! www.sysnettechsolutions.com Bu sitedeki adımları denedim olmuyor girmiyor. Genişletmek için tıkla... Eski bir program hocam o. Artık geliştirilmiyor. En son 2020'de güncelleme almış. Lutris, Heroic Games Launcher, Bottles gibi programlara bakar mısın?
Urayn dedi: Eki Görüntüle 2408930 Yardım edin ne kadar deniyorum olmuyor tüm yolları denedim sayılır. Proqram açılmıyor hata falan da vermiyor bildiğin 2-3 kere tıklıyorum açılmıyor. Linux Mint PlayOnLinux Kurulumu | Kolay Rehber! Kolay rehberimizle Linux Mint 22 PC'nizde PlayOnLinux kurulumu yapmayı öğrenin. Windows App'lerinizi Mint OS'unuzda çalıştırın! www.sysnettechsolutions.com Bu sitedeki adımları denedim olmuyor girmiyor. Genişletmek için tıkla... Eski bir program hocam o. Artık geliştirilmiyor. En son 2020'de güncelleme almış. Lutris, Heroic Games Launcher, Bottles gibi programlara bakar mısın?
Urayn Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #3 Kas Adam_321 dedi: Eski bir program hocam o. Artık geliştirilmiyor. En son 2020'de güncelleme almış. Lutris, heroic Games Launcher, bottles gibi programlara bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Tamam bakacağım da bana Microsoft Office 2013 indirmek icin playonlinux gerekiyordu o yüzden.
Kas Adam_321 dedi: Eski bir program hocam o. Artık geliştirilmiyor. En son 2020'de güncelleme almış. Lutris, heroic Games Launcher, bottles gibi programlara bakar mısın? Genişletmek için tıkla... Tamam bakacağım da bana Microsoft Office 2013 indirmek icin playonlinux gerekiyordu o yüzden.
Kas Adam_321 Picopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 224 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Sistem Özellikleri R5 7600X, RX 7900 XT, 32 GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Annem şakaları yapıcı 27 Ocak 2025 #4 Urayn dedi: Tamam bakacağım da bana Microsoft Office 2013 indirmek icin playonlinux gerekiyordu o yüzden. Genişletmek için tıkla... Bottles olur o zaman.
Urayn dedi: Tamam bakacağım da bana Microsoft Office 2013 indirmek icin playonlinux gerekiyordu o yüzden. Genişletmek için tıkla... Bottles olur o zaman.
Urayn Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #5 Kas Adam_321 dedi: Bottles olur o zaman. Genişletmek için tıkla... Q4Wine olur mu peki yeni buldum?
Kas Adam_321 Picopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 224 Çözümler 3 Yer Denizli Daha fazla Sistem Özellikleri R5 7600X, RX 7900 XT, 32 GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Annem şakaları yapıcı 27 Ocak 2025 #6 Urayn dedi: Q4Wine olur mu peki yeni buldum? Genişletmek için tıkla... İlk kez duydum. Ama denemekten zarar gelmez herhalde.
Urayn dedi: Q4Wine olur mu peki yeni buldum? Genişletmek için tıkla... İlk kez duydum. Ama denemekten zarar gelmez herhalde.
mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.266 Makaleler 4 Çözümler 36 28 Ocak 2025 #7 Microsoft office için şunu kullanabilirsin: Login | Microsoft 365 Copilot Collaborate for free with online versions of Microsoft Word, PowerPoint, Excel, and OneNote. Save documents, workbooks, and presentations online, in OneDrive. Share them with others and work together at the same time. office.com
Microsoft office için şunu kullanabilirsin: Login | Microsoft 365 Copilot Collaborate for free with online versions of Microsoft Word, PowerPoint, Excel, and OneNote. Save documents, workbooks, and presentations online, in OneDrive. Share them with others and work together at the same time. office.com