3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 1 Mart 2021 #21 ynot dedi: Hızlanacağına dair söz veremem ama ben bu video ile yaptım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ediyorum herkese.
ynot dedi: Hızlanacağına dair söz veremem ama ben bu video ile yaptım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ediyorum herkese.
ynot Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #22 macOS teması bu şekilde gözüküyor ve kullanım bu şekilde Chrome da 3 sekme açıkken ve WhatsApp açıkken böyle.
macOS teması bu şekilde gözüküyor ve kullanım bu şekilde Chrome da 3 sekme açıkken ve WhatsApp açıkken böyle.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 1 Mart 2021 #23 ynot dedi: macOS teması bu şekilde gözüküyor ve kullanım bu şekilde Chrome da 3 sekme açıkken ve WhatsApp açıkken böyle. Eki Görüntüle 901010 Genişletmek için tıkla... Hocam kurmayı deneyeceğim çok hoşuma gitti. Fakat geri dönmek istersek nasıl yapıyoruz?
ynot dedi: macOS teması bu şekilde gözüküyor ve kullanım bu şekilde Chrome da 3 sekme açıkken ve WhatsApp açıkken böyle. Eki Görüntüle 901010 Genişletmek için tıkla... Hocam kurmayı deneyeceğim çok hoşuma gitti. Fakat geri dönmek istersek nasıl yapıyoruz?
ynot Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #24 342746 dedi: Hocam kurmayı deneyeceğim çok hoşuma gitti. Fakat geri dönmek istersek nasıl yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Orijinal temaya buradan dönebilirsin zaten videoda orijinal teması var ya da yapmadan önce ekran görüntüsü al beğenmezsen ayarlarsın. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü - 2021-03-01 12-10-39.png 883,2 KB · Görüntüleme: 37
342746 dedi: Hocam kurmayı deneyeceğim çok hoşuma gitti. Fakat geri dönmek istersek nasıl yapıyoruz? Genişletmek için tıkla... Orijinal temaya buradan dönebilirsin zaten videoda orijinal teması var ya da yapmadan önce ekran görüntüsü al beğenmezsen ayarlarsın.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 1 Mart 2021 #25 ynot dedi: Orijinal temaya buradan dönebilirsin zaten videoda orijinal teması var ya da yapmadan önce ekran görüntüsü al beğenmezsen ayarlarsın. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk attığınız videodaki ayarları yapsam bir sıkıntı çıkar mı?
ynot dedi: Orijinal temaya buradan dönebilirsin zaten videoda orijinal teması var ya da yapmadan önce ekran görüntüsü al beğenmezsen ayarlarsın. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk attığınız videodaki ayarları yapsam bir sıkıntı çıkar mı?
ynot Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #26 ben onları yaptım sıkıntı çıkmadı 342746 dedi: Hocam ilk attığınız videodaki ayarları yapsam bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla...
ben onları yaptım sıkıntı çıkmadı 342746 dedi: Hocam ilk attığınız videodaki ayarları yapsam bir sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla...
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 1 Mart 2021 #27 ynot dedi: ben onları yaptım sıkıntı çıkmadı Genişletmek için tıkla... Peki çok teşekkür ediyorum yardımcı olan herkese.
ynot dedi: ben onları yaptım sıkıntı çıkmadı Genişletmek için tıkla... Peki çok teşekkür ediyorum yardımcı olan herkese.