Eymen Eker Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #1 Bilgisayarımda sadece Linux Mint Cinnamon 20.1 işletim sistemi kurulu, ben bunu kaldırmak istiyorum. Sistem:
Bilgisayarımda sadece Linux Mint Cinnamon 20.1 işletim sistemi kurulu, ben bunu kaldırmak istiyorum. Sistem:
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 16 Haziran 2021 #2 Ubuntu'yu bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim? - Ubuntu Türkiye Wiki wiki.ubuntu-tr.net OS-Uninstaller - Community Help Wiki help.ubuntu.com Linux Mint ya da herhangi bir Ubuntu tabanlı dağıtım ISO'su ile os-uninstaller kullanmayı dene.
Ubuntu'yu bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim? - Ubuntu Türkiye Wiki wiki.ubuntu-tr.net OS-Uninstaller - Community Help Wiki help.ubuntu.com Linux Mint ya da herhangi bir Ubuntu tabanlı dağıtım ISO'su ile os-uninstaller kullanmayı dene.
MertDaniel00 Centipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 224 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #3 Eymen Eker dedi: Bilgisayarımda sadece Linux Mint Cinnamon 20.1 işletim sistemi kurulu, ben bunu kaldırmak istiyorum. Sistem: Eki Görüntüle 1070363 Genişletmek için tıkla... Hangi işletim sistemini kuracaksanız normal kurun. Yenisini kurarken otomatik Mint'i ve içindekileri siler eğer ki diski sil ve "x" kur derseniz.
Eymen Eker dedi: Bilgisayarımda sadece Linux Mint Cinnamon 20.1 işletim sistemi kurulu, ben bunu kaldırmak istiyorum. Sistem: Eki Görüntüle 1070363 Genişletmek için tıkla... Hangi işletim sistemini kuracaksanız normal kurun. Yenisini kurarken otomatik Mint'i ve içindekileri siler eğer ki diski sil ve "x" kur derseniz.
Eymen Eker Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #4 OzgunP dedi: Ubuntu'yu bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim? - Ubuntu Türkiye Wiki wiki.ubuntu-tr.net OS-Uninstaller - Community Help Wiki help.ubuntu.com Linux Mint ya da herhangi bir Ubuntu tabanlı dağıtım ISO'su ile os-uninstaller kullanmayı dene. Genişletmek için tıkla... Denedim Olmadı MertDaniel00 dedi: Hangi işletim sistemini kuracaksanız normal kurun. Yenisini kurarken otomatik Mint'i ve içindekileri siler eğer ki diski sil ve "X" kur derseniz. Genişletmek için tıkla... Windows 10 superlite kuracaktım kurulum ekranı gelmedi maalesef yanlış bilgi. Windows 10 superlite kurucusu: Ghost spectre,dir. OzgunP dedi: Ubuntu'yu bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim? - Ubuntu Türkiye Wiki wiki.ubuntu-tr.net OS-Uninstaller - Community Help Wiki help.ubuntu.com Linux Mint'ya da herhangi bir Ubuntu tabanlı dağıtım ISO'su ile OS-uninstaller kullanmayı dene. Genişletmek için tıkla... Komutu var mı örnek: Sudo delete Linux Mint.
OzgunP dedi: Ubuntu'yu bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim? - Ubuntu Türkiye Wiki wiki.ubuntu-tr.net OS-Uninstaller - Community Help Wiki help.ubuntu.com Linux Mint ya da herhangi bir Ubuntu tabanlı dağıtım ISO'su ile os-uninstaller kullanmayı dene. Genişletmek için tıkla... Denedim Olmadı MertDaniel00 dedi: Hangi işletim sistemini kuracaksanız normal kurun. Yenisini kurarken otomatik Mint'i ve içindekileri siler eğer ki diski sil ve "X" kur derseniz. Genişletmek için tıkla... Windows 10 superlite kuracaktım kurulum ekranı gelmedi maalesef yanlış bilgi. Windows 10 superlite kurucusu: Ghost spectre,dir. OzgunP dedi: Ubuntu'yu bilgisayarımdan nasıl kaldırabilirim? - Ubuntu Türkiye Wiki wiki.ubuntu-tr.net OS-Uninstaller - Community Help Wiki help.ubuntu.com Linux Mint'ya da herhangi bir Ubuntu tabanlı dağıtım ISO'su ile OS-uninstaller kullanmayı dene. Genişletmek için tıkla... Komutu var mı örnek: Sudo delete Linux Mint.