D dırıdırı Centipat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 234 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #11 veganza dedi: Peki çift monitör olarak birinden kod yazarken(VS Code) diğerinde Discord, YouTube vs. kullansam kasma olur mu sizce malum sistem iyi değil Genişletmek için tıkla... Denemeden bilemeyiz bence. Hiç bir fikrim yok nasıl olur.
veganza dedi: Peki çift monitör olarak birinden kod yazarken(VS Code) diğerinde Discord, YouTube vs. kullansam kasma olur mu sizce malum sistem iyi değil Genişletmek için tıkla... Denemeden bilemeyiz bence. Hiç bir fikrim yok nasıl olur.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 24 Şubat 2021 #12 veganza dedi: Peki çift monitör olarak birinden kod yazarken(VS Code) diğerinde Discord, YouTube vs. kullansam kasma olur mu sizce malum sistem iyi değil. Genişletmek için tıkla... Cinnamon ortamında böyle sorunlar yaşarsanız, Xfce ortamına geçersiniz.
veganza dedi: Peki çift monitör olarak birinden kod yazarken(VS Code) diğerinde Discord, YouTube vs. kullansam kasma olur mu sizce malum sistem iyi değil. Genişletmek için tıkla... Cinnamon ortamında böyle sorunlar yaşarsanız, Xfce ortamına geçersiniz.
V veganza Femtopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #13 runit dedi: Cinnamon ortamında böyle sorunlar yaşarsanız, Xfce ortamına geçersiniz. Genişletmek için tıkla... Ortam olarak değil de, hiç monitör bağlayıp kullanmadığım için bağlandığı zaman performans düşüşü vs olur mu bilemiyorum ondan sordum.
runit dedi: Cinnamon ortamında böyle sorunlar yaşarsanız, Xfce ortamına geçersiniz. Genişletmek için tıkla... Ortam olarak değil de, hiç monitör bağlayıp kullanmadığım için bağlandığı zaman performans düşüşü vs olur mu bilemiyorum ondan sordum.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 24 Şubat 2021 #14 veganza dedi: Ortam olarak değil de, hiç monitör bağlayıp kullanmadığım için bağlandığı zaman performans düşüşü vs olur mu bilemiyorum ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Çift ekranın performans düşüreceğini sanmam.
veganza dedi: Ortam olarak değil de, hiç monitör bağlayıp kullanmadığım için bağlandığı zaman performans düşüşü vs olur mu bilemiyorum ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Çift ekranın performans düşüreceğini sanmam.