W Wantedtr Yoctopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Hazırda NVIDIA'nın 535 driveri var daha üstünü kurduktan sonra PC açılmıyor. Bu hatayı veriyor kendi sürücü yöneticisinden kurmama rağmen bu hatayı alıyorum nasıl çözeceğimi bilen var mı? Sistem bu.
Hazırda NVIDIA'nın 535 driveri var daha üstünü kurduktan sonra PC açılmıyor. Bu hatayı veriyor kendi sürücü yöneticisinden kurmama rağmen bu hatayı alıyorum nasıl çözeceğimi bilen var mı? Sistem bu.
Super.X.User Decapat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okumak:) 11 Temmuz 2024 #2 Tamamını silip tekrar yüklemeyi denedin mi?
W Wantedtr Yoctopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #3 Vallahi ne yapacağımı bilmediğim için sadece driveri sürücü yöneticisinden bir üstünü indirdim. Sonra bu hatayı alıp timeshiftden kurtardım PC'yi. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2024
Vallahi ne yapacağımı bilmediğim için sadece driveri sürücü yöneticisinden bir üstünü indirdim. Sonra bu hatayı alıp timeshiftden kurtardım PC'yi.
Super.X.User Decapat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okumak:) 11 Temmuz 2024 #4 Super.X.User dedi: Tamamını silip tekrar yüklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Driver Manager'ı denedin mi? Wantedtr dedi: Vallahi ne yapacağımı bilmediğim iöin sadece driveri sürücü yöneticisinden bir üstünü indirdim sonra bu hatayı alıp timeshiftden kurtardım PC'yi. Genişletmek için tıkla... Helalsin iyi kurtarmışsın.
Super.X.User dedi: Tamamını silip tekrar yüklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Driver Manager'ı denedin mi? Wantedtr dedi: Vallahi ne yapacağımı bilmediğim iöin sadece driveri sürücü yöneticisinden bir üstünü indirdim sonra bu hatayı alıp timeshiftden kurtardım PC'yi. Genişletmek için tıkla... Helalsin iyi kurtarmışsın.
W Wantedtr Yoctopat Katılım 10 Temmuz 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #5 Driver Manager'den kurmuştum üstünü zaten ama bu hatayı alıyorum. Şu anda kullandığım sürücüyü silip üstünü yüklesem düzelir mi acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2024
Driver Manager'den kurmuştum üstünü zaten ama bu hatayı alıyorum. Şu anda kullandığım sürücüyü silip üstünü yüklesem düzelir mi acaba?