Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 28 Temmuz 2020 #11 acv dedi: Bilgisayarı kapatıp açın. Yükleme bitmiş, herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Maalesef ilk başta bende öyle denedim fakat olmadı sorun bende olabilir çünkü önce Linux Mint'i sabit diskime yazdırdım fakat PC kendi kendi kapandı ogünden sonra PC açılmadı. Dengesiz Kokarca dedi: Sanırım MBR'yi GPT yapmanız lazım. Ben öyle biliyorum en azından. Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez. ekmeğin altındaki etiket dedi: Rufus’la yazdırırken belleğe, disk yansıması modunda yazdır. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle kurulum ekranına bile gelemedim. Son düzenleme: 28 Temmuz 2020
acv dedi: Bilgisayarı kapatıp açın. Yükleme bitmiş, herhangi bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Maalesef ilk başta bende öyle denedim fakat olmadı sorun bende olabilir çünkü önce Linux Mint'i sabit diskime yazdırdım fakat PC kendi kendi kapandı ogünden sonra PC açılmadı. Dengesiz Kokarca dedi: Sanırım MBR'yi GPT yapmanız lazım. Ben öyle biliyorum en azından. Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez. ekmeğin altındaki etiket dedi: Rufus’la yazdırırken belleğe, disk yansıması modunda yazdır. Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle kurulum ekranına bile gelemedim.
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 28 Temmuz 2020 #12 Ayrıca diskin GPT ise GPT olarak yazdırman gerek. Windows'ta hata veriyor, belki Mint'te de bu yüzden hata veriyordur.
Ayrıca diskin GPT ise GPT olarak yazdırman gerek. Windows'ta hata veriyor, belki Mint'te de bu yüzden hata veriyordur.
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 28 Temmuz 2020 #13 ekmeğin altındaki etiket dedi: Ayrıca diskin GPT ise GPT olarak yazdırman gerek. Windows'ta hata veriyor, belki Mint'te de bu yüzden hata veriyordur. Genişletmek için tıkla... Diskimin GPT olup olmadığını nasıl anlarım?
ekmeğin altındaki etiket dedi: Ayrıca diskin GPT ise GPT olarak yazdırman gerek. Windows'ta hata veriyor, belki Mint'te de bu yüzden hata veriyordur. Genişletmek için tıkla... Diskimin GPT olup olmadığını nasıl anlarım?
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.681 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 28 Temmuz 2020 #14 Playizm dedi: Diskimin GPT olup olmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki linkteki yöntemlerden biriyle öğrenebilirsiniz.
Playizm dedi: Diskimin GPT olup olmadığını nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki linkteki yöntemlerden biriyle öğrenebilirsiniz.