Robin200754 Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #1 Linux Mint Roblox oynarken 1 FPS alıyorum grapejuice ile oynuyorum bununla ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Sistem 3 GB RAM. Ekran kartı R5 220. İşlemci Intel Pentium 3.00 GHz. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2022
Linux Mint Roblox oynarken 1 FPS alıyorum grapejuice ile oynuyorum bununla ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Sistem 3 GB RAM. Ekran kartı R5 220. İşlemci Intel Pentium 3.00 GHz.
Çözüm P P phan metal 3 Ekim 2022 AMD ekran kartına sahipsin. Ortam değişkenlerine şu komutu ekle. Düzelir diye tahmin ediyorum. İlk önce terminali aç; Kod:Panoya kopyala sudo nano /etc/environment yaz. Sonra açılan dosyanın en altına şu kodu ekle; Kod:Panoya kopyala RADV_PERFTEST=aco
AMD ekran kartına sahipsin. Ortam değişkenlerine şu komutu ekle. Düzelir diye tahmin ediyorum. İlk önce terminali aç; Kod:Panoya kopyala sudo nano /etc/environment yaz. Sonra açılan dosyanın en altına şu kodu ekle; Kod:Panoya kopyala RADV_PERFTEST=aco
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 3 Ekim 2022 #2 Robin200754 dedi: Linux Mint Roblox oynarken 1 FPS alıyorum grapejuice ile oynuyorum bununla ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Sistem 3 GB RAM. Ekran kartı R5 220. İşlemci Intel Pentium 3.00 GHz. Genişletmek için tıkla... Kasması doğal. Artı 0 Eksi
Robin200754 dedi: Linux Mint Roblox oynarken 1 FPS alıyorum grapejuice ile oynuyorum bununla ilgili bir sıkıntı olabilir mi? Sistem 3 GB RAM. Ekran kartı R5 220. İşlemci Intel Pentium 3.00 GHz. Genişletmek için tıkla... Kasması doğal.
KS KS Robin200754 Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #3 laviens dedi: Kasması doğal. Genişletmek için tıkla... Sıkıntıyı çözdüm grapejuice ile kaynaklıymış Xtreme Lite OS u indireceğim öylede çözmeyi deneyeceğim. Artı 0 Eksi
laviens dedi: Kasması doğal. Genişletmek için tıkla... Sıkıntıyı çözdüm grapejuice ile kaynaklıymış Xtreme Lite OS u indireceğim öylede çözmeyi deneyeceğim.
laviens Decapat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 739 Çözümler 2 3 Ekim 2022 #4 Robin200754 dedi: Sıkıntıyı çözdüm grapejuice ile kaynaklıymış Xtreme Lite OS u indireceğim öylede çözmeyi deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... RAM takviyesi ve ekran kartını güçlendirirseniz kasma yaşamazsınız. Artı 0 Eksi
Robin200754 dedi: Sıkıntıyı çözdüm grapejuice ile kaynaklıymış Xtreme Lite OS u indireceğim öylede çözmeyi deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... RAM takviyesi ve ekran kartını güçlendirirseniz kasma yaşamazsınız.
P phan metal Centipat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 1.200 Çözümler 5 3 Ekim 2022 #5 AMD ekran kartına sahipsin. Ortam değişkenlerine şu komutu ekle. Düzelir diye tahmin ediyorum. İlk önce terminali aç; Kod:Panoya kopyala sudo nano /etc/environment yaz. Sonra açılan dosyanın en altına şu kodu ekle; Kod:Panoya kopyala RADV_PERFTEST=aco Artı 0 Eksi Çözüm
AMD ekran kartına sahipsin. Ortam değişkenlerine şu komutu ekle. Düzelir diye tahmin ediyorum. İlk önce terminali aç; Kod:Panoya kopyala sudo nano /etc/environment yaz. Sonra açılan dosyanın en altına şu kodu ekle; Kod:Panoya kopyala RADV_PERFTEST=aco
KS KS Robin200754 Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #6 phan metal dedi: AMD ekran kartına sahipsin. Ortam değişkenlerine şu komutu ekle. Düzelir diye tahmin ediyorum. İlk önce terminali aç; Kod:Panoya kopyala sudo nano /etc/environment Yaz. Sonra açılan dosyanın en altına şu kodu ekle; Kod:Panoya kopyala RADV_PERFTEST=aco Genişletmek için tıkla... Teşekkürler reis sorun düzeldi. Artı 0 Eksi
phan metal dedi: AMD ekran kartına sahipsin. Ortam değişkenlerine şu komutu ekle. Düzelir diye tahmin ediyorum. İlk önce terminali aç; Kod:Panoya kopyala sudo nano /etc/environment Yaz. Sonra açılan dosyanın en altına şu kodu ekle; Kod:Panoya kopyala RADV_PERFTEST=aco Genişletmek için tıkla... Teşekkürler reis sorun düzeldi.