Kurarsın ama NVIDIA sürücüsü gibi şeyler için ek işlem gerekiyor diye biliyorum.Merhabalar, Linux Mint'i Dual boot olarak kuracağım. Secure Boot'u kapatmam lazım mı? Eğer Secure Boot'u kapatırsam Windows 11 kullanamam.
Onları nasıl yapacağım?Kurarsın ama NVIDIA sürücüsü gibi şeyler için ek işlem gerekiyor diye biliyorum.
SB kapatalı çok oldu, hatırlamıyorum ama internette olması lazım.Onları nasıl yapacağım?
Peki onları internetten el ile yüklesem olur mu?SB kapatalı çok oldu, hatırlamıyorum ama internette olması lazım.
İnternette Nvidia GPU'ların sıkıntı çıkardığını duydum. Doğru mu?Sanırsam burada driverlar var.
İnternette NVIDIA GPU'ların sıkıntı çıkardığını duydum. Doğru mu?
Sürücüleri internetten elle yüklemek sıkıntılı. Linux Mint üzerindeki sürücü yöneticisi üzerinden kurmanız en sağlıklısı fakat kapalı kaynak NVIDIA sürücüsü kurarsanız Secure Boot kullanamazsınız, Secure Boot kapatmanız lazım.İnternette Nvidia GPU'ların sıkıntı çıkardığını duydum. Doğru mu?
Ne sorunu mesela?NVIDIA Linux'ta biraz sorun yaşatır. Ama AMD çıkarmaz.
İşte eğer sürücü yöneticisinden kurarsam sıkıntı çıkacağı söyleniyor.Sürücüleri internetten elle yüklemek sıkıntılı. Linux Mint üzerindeki sürücü yöneticisi üzerinden kurmanız en sağlıklısı fakat kapalı kaynak NVIDIA sürücüsü kurarsanız Secure Boot kullanamazsınız, Secure Boot kapatmanız lazım.
Ne sorunu mesela?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.