ismailefe2000 Yoctopat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #1 Selam, benim sorunum Linux Mint'e ses gelmemesi yardımcı olabilirseniz sevinirim
Kodadiyigit Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 526 Çözümler 4 17 Haziran 2024 #2 Mint'e yeni mi geçtiniz ya da güncellemeleri yaptınız mı?
ismailefe2000 Yoctopat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #3 Kodadiyigit dedi: Ses gelmemesi derken açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... sahte çıkış yazıyor ve bütün güncellemeleri yaptım herhangi bir video açarsam ses gelmiyor Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü - 2024-06-17 23-50-06.png 26,2 KB · Görüntüleme: 49
Kodadiyigit dedi: Ses gelmemesi derken açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... sahte çıkış yazıyor ve bütün güncellemeleri yaptım herhangi bir video açarsam ses gelmiyor
Kodadiyigit Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 526 Çözümler 4 17 Haziran 2024 #4 ismailefe2000 dedi: Sahte çıkış yazıyor ve bütün güncellemeleri yaptım herhangi bir video açarsam ses gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Orada çıkış profilinde başka bir şeyler yazıyor mu?
ismailefe2000 dedi: Sahte çıkış yazıyor ve bütün güncellemeleri yaptım herhangi bir video açarsam ses gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Orada çıkış profilinde başka bir şeyler yazıyor mu?
ismailefe2000 Yoctopat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #5 Kodadiyigit dedi: Orada çıkış profilinde başka bir şeyler yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... yok yazmıyor
Kodadiyigit dedi: Orada çıkış profilinde başka bir şeyler yazıyor mu? Genişletmek için tıkla... yok yazmıyor
Kodadiyigit Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 526 Çözümler 4 18 Haziran 2024 #6 Kütüphanesinde sesle ilgili programlar var onları bir yükleyip dener misin? ismailefe2000 dedi: Yok yazmıyor. Genişletmek için tıkla... ismailefe2000 dedi: Yok yazmıyor. Genişletmek için tıkla... . Pulseeffects programını kütüphanesinden yükleyip dener misin? Dediğim programı denediniz mi? Son düzenleme: 18 Haziran 2024
Kütüphanesinde sesle ilgili programlar var onları bir yükleyip dener misin? ismailefe2000 dedi: Yok yazmıyor. Genişletmek için tıkla... ismailefe2000 dedi: Yok yazmıyor. Genişletmek için tıkla... . Pulseeffects programını kütüphanesinden yükleyip dener misin? Dediğim programı denediniz mi?
ismailefe2000 Yoctopat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #7 Kodadiyigit dedi: Kütüphanesinde sesle ilgili programlar var onları bir yükleyip dener misin? . Pulseeffects programını kütüphanesinden yükleyip dener misin? Dediğim programı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... indirdim fakat olmuyor galiba intel ses sürücüm linux minti desteklemiyor
Kodadiyigit dedi: Kütüphanesinde sesle ilgili programlar var onları bir yükleyip dener misin? . Pulseeffects programını kütüphanesinden yükleyip dener misin? Dediğim programı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... indirdim fakat olmuyor galiba intel ses sürücüm linux minti desteklemiyor