ARDACD Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 1.397 Çözümler 12 Yer Merkez/Niğde 20 Mart 2023 #1 Görseldeki paketi Linux Mint Xfce kurulu bilgisayarıma kurmak istiyorum. Nasıl kurarım acaba?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #2 ARDACD dedi: Görseldeki paketi Linux Mint Xfce kurulu bilgisayarıma kurmak istiyorum. Nasıl kurarım acaba? Eki Görüntüle 1708956 Genişletmek için tıkla... Çift tıklayın içerisinde başka bir dosya olması lazım. RAR veya ZIP gibi düşünebilirsiniz tar.gz dosyasını.
ARDACD dedi: Görseldeki paketi Linux Mint Xfce kurulu bilgisayarıma kurmak istiyorum. Nasıl kurarım acaba? Eki Görüntüle 1708956 Genişletmek için tıkla... Çift tıklayın içerisinde başka bir dosya olması lazım. RAR veya ZIP gibi düşünebilirsiniz tar.gz dosyasını.
ARDACD Hectopat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 1.397 Çözümler 12 Yer Merkez/Niğde 20 Mart 2023 #3 K.Makise dedi: Çift tıklayın içerisinde başka bir dosya olması lazım. RAR veya ZIP gibi düşünebilirsiniz tar. Gz dosyasını. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ama zaten gerek kalmadı Mint'in kendi içinde Java varmış zaten.
K.Makise dedi: Çift tıklayın içerisinde başka bir dosya olması lazım. RAR veya ZIP gibi düşünebilirsiniz tar. Gz dosyasını. Genişletmek için tıkla... Yok hocam ama zaten gerek kalmadı Mint'in kendi içinde Java varmış zaten.