yavuzcar1 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #11 Bunları yaptım şimdi ne yapacağım?
3 357971 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 1.469 Makaleler 1 Çözümler 13 26 Mart 2021 #12 yavuzcar1 dedi: Bunları yaptım şimdi ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Masaüstü ortamınız cinnamon veya Xfce ise arama kısmına temalar yazın, cinnamon veya Xfce kullanmadığım için o kısmı bilmiyorum, bana lütfen temalar kısmını açıp bir ekran görüntüsü atın.
yavuzcar1 dedi: Bunları yaptım şimdi ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Masaüstü ortamınız cinnamon veya Xfce ise arama kısmına temalar yazın, cinnamon veya Xfce kullanmadığım için o kısmı bilmiyorum, bana lütfen temalar kısmını açıp bir ekran görüntüsü atın.
yavuzcar1 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #13 Eki Görüntüle 941874 İsmim gözüküyor ama sıkıntı yaratır mı? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü_2021-03-26_14-02-33.png 1,8 MB · Görüntüleme: 51
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 26 Mart 2021 #14 cengover_ekin dedi: Moe teması güzeldi. Youtbe'da da anlatım var, güzel bir görüntü sağlamak için. Genişletmek için tıkla... Hocam Cinnamon'a kuramadım. Videoyu paylaşabilir misiniz acaba biliyorsanız? yavuzcar1 dedi: Eki Görüntüle 941874 İsmim gözüküyor ama sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok. Sol alttaki menüden Temalar'a gelip yüklediğiniz temayı seçin.
cengover_ekin dedi: Moe teması güzeldi. Youtbe'da da anlatım var, güzel bir görüntü sağlamak için. Genişletmek için tıkla... Hocam Cinnamon'a kuramadım. Videoyu paylaşabilir misiniz acaba biliyorsanız? yavuzcar1 dedi: Eki Görüntüle 941874 İsmim gözüküyor ama sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok. Sol alttaki menüden Temalar'a gelip yüklediğiniz temayı seçin.
yavuzcar1 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #15 349398 dedi: Hocam Cinnamon'a kuramadım. Videoyu paylaşabilir misiniz acaba biliyorsanız? Sıkıntı yok. Sol alttaki menüden Temalar'a gelip yüklediğiniz temayı seçin. Genişletmek için tıkla... Temalar çıkmıyor?
349398 dedi: Hocam Cinnamon'a kuramadım. Videoyu paylaşabilir misiniz acaba biliyorsanız? Sıkıntı yok. Sol alttaki menüden Temalar'a gelip yüklediğiniz temayı seçin. Genişletmek için tıkla... Temalar çıkmıyor?
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 26 Mart 2021 #16 yavuzcar1 dedi: Temalar çıkmıyor? Genişletmek için tıkla... Görünüm yazmayı deneyin.
cengover_ekin Kilopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 26 Mart 2021 #17 349398 dedi: Hocam Cinnamon'a kuramadım. Videoyu paylaşabilir misiniz acaba biliyorsanız? Genişletmek için tıkla... Bakayım bir internete. KDE için buldum. Zaten benim aklımdaki de KDE içindi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cinanmon için de bu var, zaten bunu da görmüşsündür muhtemelen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 26 Mart 2021
349398 dedi: Hocam Cinnamon'a kuramadım. Videoyu paylaşabilir misiniz acaba biliyorsanız? Genişletmek için tıkla... Bakayım bir internete. KDE için buldum. Zaten benim aklımdaki de KDE içindi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cinanmon için de bu var, zaten bunu da görmüşsündür muhtemelen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
349398 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 3.877 Makaleler 7 Çözümler 39 Yer Türkiye 26 Mart 2021 #19 cengover_ekin dedi: Bakayım bir internete. KDE için buldum. Zaten benim aklımdaki de KDE içindi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cinanmon için de bu var, zaten bunu da görmüşsündür muhtemelen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sağ olun
cengover_ekin dedi: Bakayım bir internete. KDE için buldum. Zaten benim aklımdaki de KDE içindi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cinanmon için de bu var, zaten bunu da görmüşsündür muhtemelen. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam sağ olun
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 26 Mart 2021 #20 WhiteSur bence. phanmetal dedi: Linux güzel. Genişletmek için tıkla... Tema diyor hocam.