zlatanoğulları Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 877 Çözümler 5 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2020 #11 Dengesiz Kokarca dedi: Terminale Kod:Panoya kopyala wine uninstaller yaz oradan. Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkürler. Başka bir sitede; sudo apt-GET remove komutunu yazmışlar. Sonuna Twitch ekleyip denedim beceremedim öğrendiğim iyi oldu.
Dengesiz Kokarca dedi: Terminale Kod:Panoya kopyala wine uninstaller yaz oradan. Genişletmek için tıkla... Oldu teşekkürler. Başka bir sitede; sudo apt-GET remove komutunu yazmışlar. Sonuna Twitch ekleyip denedim beceremedim öğrendiğim iyi oldu.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2020 #12 zlatanoğulları dedi: Oldu teşekkürler. Başka bir sitede; sudo apt-GET remove komutunu yazmışlar. Sonuna Twitch ekleyip denedim beceremedim öğrendiğim iyi oldu. Genişletmek için tıkla... apt-getnormal yüklediğiniz yazılımlar için, WİNE ile yüklenen şeyler için geçerli değil. Son düzenleme: 28 Ağustos 2020
zlatanoğulları dedi: Oldu teşekkürler. Başka bir sitede; sudo apt-GET remove komutunu yazmışlar. Sonuna Twitch ekleyip denedim beceremedim öğrendiğim iyi oldu. Genişletmek için tıkla... apt-getnormal yüklediğiniz yazılımlar için, WİNE ile yüklenen şeyler için geçerli değil.