Linux Mint Update hatası

@Severus77 hocam acaba siz hangi sürümde yaptınız o masaüstü ortamını? Açıkçası 20.1'i ben pek beğenmedim. Bir de şu Windows'un uygulamalarını kurayım Dual Boot yapacağım. Bir de Linux Mint'i D diskine kurabiliyor muyuz? Windows C de Linux D de olsun istiyorum hocam.

Sürümle bi' alakası yok, XFCE ve Cinnamon arasında fark olabilir. Evet kurabilirsiniz.

Sürümle bi' alakası yok, XFCE ve Cinnamon arasında fark olabilir. Evet kurabilirsiniz.
Peki o zaman 20.1 sürümünü indirip Linux kurulumu bölümünde direkt olarak D diskini seçersem bir sorun olmaz sanırım. Bazı videolarda disk yönetiminden vs. işlem yapılıyor buna gerek var mı?

Peki o zaman 20.1 sürümünü indirip Linux kurulumu bölümünde direkt olarak D diskini seçersem bir sorun olmaz sanırım. Bazı videolarda disk yönetiminden vs. işlem yapılıyor buna gerek var mı?
Açıkçası pek emin değilim. Ayrı ayrı diskler üzerinden GRUB'a nasıl ulaşacağınıza. Ama D diskinizde veriniz yoksa kurabilmeniz gerek. Bu konu hakkında daha fazla bilgisi olan birini bekleyin, yanlış yönlendirmek istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…