A adanlı cabbar Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #1 Linux Mint ISO yazdırınca USB'ye, USB'yi BIOS'tan açınca Linux Mint Türkçe olsun istiyorum. Nasıl yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2022
Linux Mint ISO yazdırınca USB'ye, USB'yi BIOS'tan açınca Linux Mint Türkçe olsun istiyorum. Nasıl yaparım?
rymphas Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #2 adanlı cabbar dedi: Linux Mint ISO yazdırınca USB'ye, USB'yi BIOS'tan açınca Linux Mint Türkçe olsun istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Kurulum ekranında dil soruyor zaten.
adanlı cabbar dedi: Linux Mint ISO yazdırınca USB'ye, USB'yi BIOS'tan açınca Linux Mint Türkçe olsun istiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Kurulum ekranında dil soruyor zaten.
A adanlı cabbar Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #3 Hayır kurmadan yapacağım USB'deki hali öyle Türkçe olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2022
TurkishHepiNeyşın34 Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 2.064 Çözümler 17 1 Kasım 2022 #4 adanlı cabbar dedi: Hayır kurmadan yapacağım USB'deki hali öyle Türkçe olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ne farkederki. Install Linux Mint e basmak çokmu zor?
adanlı cabbar dedi: Hayır kurmadan yapacağım USB'deki hali öyle Türkçe olmuyor. Genişletmek için tıkla... Ne farkederki. Install Linux Mint e basmak çokmu zor?
rymphas Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #5 TurkishHepiNeyşın34 dedi: Ne farkederki. Install Linux Mint e basmak çokmu zor? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
TurkishHepiNeyşın34 dedi: Ne farkederki. Install Linux Mint e basmak çokmu zor? Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
A adanlı cabbar Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #6 Hayır install Linux Mint uygulamsında Türkçe yapınca sistem Türkçe olmuyor, sadece kurulum ekranı oluyor. Ben USB'nin içindeki Linux Mint de ayarlara girince Türkçe olmasını istiyorum diyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2023
Hayır install Linux Mint uygulamsında Türkçe yapınca sistem Türkçe olmuyor, sadece kurulum ekranı oluyor. Ben USB'nin içindeki Linux Mint de ayarlara girince Türkçe olmasını istiyorum diyorum.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer İzmir 1 Kasım 2022 #7 Kullanırken dil değiştirip imaj almanız işe yarar belki. Onun dışında Türkiye'de çıkan dağıtımları kullanmak alternatif olabilir. Pardus mesela...
Kullanırken dil değiştirip imaj almanız işe yarar belki. Onun dışında Türkiye'de çıkan dağıtımları kullanmak alternatif olabilir. Pardus mesela...
A adanlı cabbar Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #8 Anladım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2023
rymphas Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2022 #9 izmirkartali dedi: Kullanırken dil değiştirip imaj almanız işe yarar belki. Onun dışında Türkiye'de çıkan dağıtımları kullanmak alternatif olabilir. Pardus mesela... Genişletmek için tıkla... Deepin, Ubuntu, Elementary OS da kullanabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2023
izmirkartali dedi: Kullanırken dil değiştirip imaj almanız işe yarar belki. Onun dışında Türkiye'de çıkan dağıtımları kullanmak alternatif olabilir. Pardus mesela... Genişletmek için tıkla... Deepin, Ubuntu, Elementary OS da kullanabilir.
blaneTech Picopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 512 Çözümler 5 1 Kasım 2022 #10 adanlı cabbar dedi: Anladım. Genişletmek için tıkla... Hocam buradan Türkçeyi kurabilirsiniz.