Linux Mint USB'den nasıl kaldırılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cakir67

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben USB'ye işletim sistemi kurdum. Flash diski eski haline getireceğim nasıl? Not:USB'yi hardisk olarak kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baska bir isletim sistemine gecis yapamiyorsan, USB'deki calisan sistemi bicimlendiremezsin muhtemelen. Aklima sadece sudo rm -rf / --no-preserve-root komutu geliyor ama bu da tam olarak istegini karsilamiyor.

Baska bir isletim sistemine gecis yapamiyorsan, USB'deki calisan sistemi bicimlendiremezsin muhtemelen. Aklima sadece sudo rm -rf / --no-preserve-root komutu geliyor ama bu da tam olarak istegini karsilamiyor.

Başka bilgisayarda Windows 10 kurulu oradan yapabilirim dediginiz islem varsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bilgisayarda Windows 10 kurulu oradan yapabilirim dediginiz islem varsa.

Windows 10 kurulu olan bilgisayara USB'yi tak o halde, daha sonra "Bu bilgisayar" uzerinden USB bellege sag tikla ve bicimlendir de.

Muhtemelen Live olarak başlattığında biçimlendirebilir. Live olarak başlatıldığında USB çıkartılıp takılabiliyorsa biçimlendirilebilir de diye düşünüyorum.

Live olarak kullanmiyordu sanirim konu sahibi, diger konularindan yola cikarak demistim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…