xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 3 Mart 2022 #1 Bir ton işlem yaparak bir tema kurdum ve temayı beğenmedim. Bir komut ile Linux Mint'i ilk -varsayılan- ayarlarına geri döndürmek mümkün mü?
Bir ton işlem yaparak bir tema kurdum ve temayı beğenmedim. Bir komut ile Linux Mint'i ilk -varsayılan- ayarlarına geri döndürmek mümkün mü?
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 3 Mart 2022 #2 xakiran dedi: Bir ton işlem yaparak bir tema kurdum ve temayı beğenmedim. Bir komut ile Linux Mint'i ilk -varsayılan- ayarlarına geri döndürmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Bir komut ile yapılır mı bilmiyorum ama tema seçeneklerinden default olanı seçebilirsin. Kurduğun paketleri de "sudo apt purge /paketadi/" ile kaldırirsın.
xakiran dedi: Bir ton işlem yaparak bir tema kurdum ve temayı beğenmedim. Bir komut ile Linux Mint'i ilk -varsayılan- ayarlarına geri döndürmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Bir komut ile yapılır mı bilmiyorum ama tema seçeneklerinden default olanı seçebilirsin. Kurduğun paketleri de "sudo apt purge /paketadi/" ile kaldırirsın.
O OzgunP Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 3.932 Makaleler 6 Çözümler 274 4 Mart 2022 #3 Başlangıçtaki varsayılan ayarlara döndürür. Kod:Panoya kopyala dconf reset -f /