emirkagann Femtopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2023 #1 Ben Linux Mint Ubuntu kurmak istiyorum. Önerir misiniz? ben kurmaya karar verdim de bir flash hazırladım ama kurlumun sonlarına doğru bir hata veriyor yardımda bulunabilirmisiniz
Ben Linux Mint Ubuntu kurmak istiyorum. Önerir misiniz? ben kurmaya karar verdim de bir flash hazırladım ama kurlumun sonlarına doğru bir hata veriyor yardımda bulunabilirmisiniz
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #2 emirkagann dedi: Ben Linux Mint Ubuntu kurmak istiyorum. Önerir misiniz? ben kurmaya karar verdim de bir flash hazırladım ama kurlumun sonlarına doğru bir hata veriyor yardımda bulunabilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Ne hatası?
emirkagann dedi: Ben Linux Mint Ubuntu kurmak istiyorum. Önerir misiniz? ben kurmaya karar verdim de bir flash hazırladım ama kurlumun sonlarına doğru bir hata veriyor yardımda bulunabilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Ne hatası?