Linux Mint vs Pardus

Windows 8.1 Single Language sürümü sisteminize ilaç gibi gelecektir.

Wine aracılığıyla.
Nasıl oluyor acaba? Wine ile çalıştırılabileceğini biliyorum lakin bilgisayar tarayıcısından Wine'da çalışan cliente nasıl geçiyor bilmiyorum.

Nasıl oluyor acaba? Wine ile çalıştırılabileceğini biliyorum lakin bilgisayar tarayıcısından Wine'da çalışan cliente nasıl geçiyor bilmiyorum.

Grapejuice aracını kurduğunuz anda bütün işi hallediyor. Grapejuice olmadan kendi kendime yapmayı denedim fakat MIME Association kısmında takıldım. Grapejuice ise bunu da hallediyor ve bildiğiniz herhangi bir platformdan oynuyormuş gibi tarayıcıdan açıp oynuyorsunuz.

Amacım benzetmek değil ama bazıları Pardus güzel derken bazıları Mint derken kafam karıştı da Debian tabanı biraz kötü oldu arkadaşım onu kullanıyor sağ olun.
Debian iyidir, sadece Pardus'un Debian'a kattigi bir seye rastlayamiyorum. Ornegin Enginar Linux yapsam ben Debian'in yazilarini degistirip bu dunyaya ne katmis olurum? Koca bir sifir degil mi?.. Dolayisiyla yenilikci seyler yapan Mint gibi distrolar varken Pardus'a gerek duymuyorum.

Roblox çalışıyor. Bence bu sisteme en iyi Bodhi gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…