Relax55 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 534 Çözümler 2 Yer Türkiye 8 Ağustos 2024 #1 Merhaba Linux kuracağım, aralarından hangi dağıtımı önerirsiniz?
hxvy0 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 727 Çözümler 8 Yer Istanbul 8 Ağustos 2024 #2 Relax55 dedi: Merhaba Linux kuracağım, aralarından hangi dağıtımı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Yeni başlıyorsan kesinlikle Mint.
Relax55 dedi: Merhaba Linux kuracağım, aralarından hangi dağıtımı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Yeni başlıyorsan kesinlikle Mint.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 8 Ağustos 2024 #3 Hocam Ubuntu 24.04 daha güzel açıkçası.
Relax55 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 534 Çözümler 2 Yer Türkiye 8 Ağustos 2024 #4 706111 dedi: Hocam Ubuntu 24.04 daha güzel açıkçası. Genişletmek için tıkla... Ona da baktım hatta ilk Ubuntu kurdum ama Ubuntu'yla Pop!_OS karşılaştıran insanlar genelde Ubuntu Pop!_OS'un yanında çöp kalır demişlerdi.
706111 dedi: Hocam Ubuntu 24.04 daha güzel açıkçası. Genişletmek için tıkla... Ona da baktım hatta ilk Ubuntu kurdum ama Ubuntu'yla Pop!_OS karşılaştıran insanlar genelde Ubuntu Pop!_OS'un yanında çöp kalır demişlerdi.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.224 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2024 #5 706111 dedi: Hocam Ubuntu 24.04 daha güzel açıkçası. Genişletmek için tıkla... Çok ağır ve hatalı bende güzel diyordum ama biraz kullantıktan sonra çok hata veriyor ve çok snap dayatıyor.
706111 dedi: Hocam Ubuntu 24.04 daha güzel açıkçası. Genişletmek için tıkla... Çok ağır ve hatalı bende güzel diyordum ama biraz kullantıktan sonra çok hata veriyor ve çok snap dayatıyor.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 8 Ağustos 2024 #6 Relax55 dedi: Ona da baktım hatta ilk Ubuntu kurdum ama Ubuntu'yla Pop!_OS karşılaştıran insanlar genelde Ubuntu Pop!_OS'un yanında çöp kalır demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Hocam USB'ye Ventoy kur ve hepsini live modda başlat live Mode'i dene. VBox ile kötü olur deniyimi, gerçek mankinede dene.
Relax55 dedi: Ona da baktım hatta ilk Ubuntu kurdum ama Ubuntu'yla Pop!_OS karşılaştıran insanlar genelde Ubuntu Pop!_OS'un yanında çöp kalır demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Hocam USB'ye Ventoy kur ve hepsini live modda başlat live Mode'i dene. VBox ile kötü olur deniyimi, gerçek mankinede dene.
hxvy0 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 727 Çözümler 8 Yer Istanbul 8 Ağustos 2024 #7 Relax55 dedi: Ona da baktım hatta ilk Ubuntu kurdum ama Ubuntu'yla Pop!_OS karşılaştıran insanlar genelde Ubuntu Pop!_OS'un yanında çöp kalır demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Deneyip kendi düşünceni kazanman daha önemli. Başka birine göre Ubuntu daha iyidir mesela?
Relax55 dedi: Ona da baktım hatta ilk Ubuntu kurdum ama Ubuntu'yla Pop!_OS karşılaştıran insanlar genelde Ubuntu Pop!_OS'un yanında çöp kalır demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Deneyip kendi düşünceni kazanman daha önemli. Başka birine göre Ubuntu daha iyidir mesela?
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 8 Ağustos 2024 #8 ensarinho dedi: Çok ağır ve hatalı bende güzel diyordum ama biraz kullantıktan sonra çok hata veriyor ve çok snap dayatıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam APT hatası olur genelde bir de sandbox hataları oluyor bazen. O birçok Ubuntu tabanlı dağıtımda olur. Mint ve Pop!_OS da Ubuntu tabanlı.
ensarinho dedi: Çok ağır ve hatalı bende güzel diyordum ama biraz kullantıktan sonra çok hata veriyor ve çok snap dayatıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam APT hatası olur genelde bir de sandbox hataları oluyor bazen. O birçok Ubuntu tabanlı dağıtımda olur. Mint ve Pop!_OS da Ubuntu tabanlı.
Relax55 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 534 Çözümler 2 Yer Türkiye 8 Ağustos 2024 #9 hxvy0 dedi: Deneyip kendi düşünceni kazanman daha önemli. Başka birine göre Ubuntu daha iyidir mesela? Genişletmek için tıkla... Ubuntu'yu ilk başta kurdum ama paket kurması çok uğraştırıcı gelmişti ondan Mint'e geçmiştim.
hxvy0 dedi: Deneyip kendi düşünceni kazanman daha önemli. Başka birine göre Ubuntu daha iyidir mesela? Genişletmek için tıkla... Ubuntu'yu ilk başta kurdum ama paket kurması çok uğraştırıcı gelmişti ondan Mint'e geçmiştim.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.224 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2024 #10 Bence Pop!Os daha iyi görünüm olarak.