7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 8 Ağustos 2024 #11 Relax55 dedi: Ubuntu'yu ilk başta kurdum ama paket kurması çok uğraştırıcı gelmişti ondan Mint'e geçmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam dpkg -i yada apt install ./paket_adi.deb ile kurulmuyor mu?
Relax55 dedi: Ubuntu'yu ilk başta kurdum ama paket kurması çok uğraştırıcı gelmişti ondan Mint'e geçmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam dpkg -i yada apt install ./paket_adi.deb ile kurulmuyor mu?
Relax55 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 527 Çözümler 2 Yer Türkiye 8 Ağustos 2024 #12 706111 dedi: Hocam dpkg -i ya da apt install./paket_adi. Deb ile kurulmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Kuruluyor diye biliyorum ama o zaman uğraşmak istememiştim.
706111 dedi: Hocam dpkg -i ya da apt install./paket_adi. Deb ile kurulmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Kuruluyor diye biliyorum ama o zaman uğraşmak istememiştim.
hxvy0 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 727 Çözümler 8 Yer Istanbul 8 Ağustos 2024 #13 ensarinho dedi: Bence Pop!Os daha iyi görünüm olarak. Genişletmek için tıkla... Düz Gnome?
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 8 Ağustos 2024 #14 Relax55 dedi: Kuruluyor diye biliyorum ama o zaman uğraşmak istememiştim. Genişletmek için tıkla... Pop!_OS ve Mint'da da bu şekilde kurulur ama Mint'i Debain Edition'u da var ondan ne olur tam olarak bilmem. Diğer yandan her üçü içinde Flatpak, AppImage desteği de var hatta Snap.
Relax55 dedi: Kuruluyor diye biliyorum ama o zaman uğraşmak istememiştim. Genişletmek için tıkla... Pop!_OS ve Mint'da da bu şekilde kurulur ama Mint'i Debain Edition'u da var ondan ne olur tam olarak bilmem. Diğer yandan her üçü içinde Flatpak, AppImage desteği de var hatta Snap.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.181 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2024 #15 hxvy0 dedi: Düz GNOME? Genişletmek için tıkla... Hocam daha çok seviyorum görünümü ne olmuş yani?
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.045 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 8 Ağustos 2024 #16 706111 dedi: Pop!_OS ve Mint'da da bu şekilde kurulur ama Mint'i Debain Edition'u da var ondan ne olur tam olarak bilmem. Diğer yandan her üçü içinde Flatpak, AppImage desteği de var hatta Snap. Genişletmek için tıkla... Mint'te snap devre dışı geliyor. İkisi arasından kesinlikle Mint derim tartışmasız.
706111 dedi: Pop!_OS ve Mint'da da bu şekilde kurulur ama Mint'i Debain Edition'u da var ondan ne olur tam olarak bilmem. Diğer yandan her üçü içinde Flatpak, AppImage desteği de var hatta Snap. Genişletmek için tıkla... Mint'te snap devre dışı geliyor. İkisi arasından kesinlikle Mint derim tartışmasız.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 8 Ağustos 2024 #17 Fueren dedi: Mint'te snap devre dışı geliyor. İkisi arasından kesinlikle Mint derim tartışmasız. Genişletmek için tıkla... Snap yüklenebilir, burada demek istediğim uygulama yüklemede sorun olmaz.
Fueren dedi: Mint'te snap devre dışı geliyor. İkisi arasından kesinlikle Mint derim tartışmasız. Genişletmek için tıkla... Snap yüklenebilir, burada demek istediğim uygulama yüklemede sorun olmaz.
ensarinho Hectopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 1.181 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2024 #18 Fueren dedi: Mint'te snap devre dışı geliyor. İkisi arasından kesinlikle Mint derim tartışmasız. Genişletmek için tıkla... Bende Mint öneririm.
Fueren dedi: Mint'te snap devre dışı geliyor. İkisi arasından kesinlikle Mint derim tartışmasız. Genişletmek için tıkla... Bende Mint öneririm.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 8 Ağustos 2024 #19 Oğlum Snap öcü değil lan! Snap iyi bir şey çoğu durumda ve senaryoda.
Fueren Hectopat Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.045 Makaleler 2 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YKS Öğrencisi 8 Ağustos 2024 #20 706111 dedi: Oğlum Snap öcü değil lan! Snap iyi bir şey çoğu durumda ve senaryoda. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sakin olun bir şey demedik. Lakin ben snapin iyi olduğu bir şey görmedim. Yani neden flatpak + dağıtımın paket yöneticisi varken kapalı kaynak olan bu paket yöneticisini kullanayım ki?
706111 dedi: Oğlum Snap öcü değil lan! Snap iyi bir şey çoğu durumda ve senaryoda. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sakin olun bir şey demedik. Lakin ben snapin iyi olduğu bir şey görmedim. Yani neden flatpak + dağıtımın paket yöneticisi varken kapalı kaynak olan bu paket yöneticisini kullanayım ki?