tnw Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 656 Çözümler 2 Yer Ankara 23 Ocak 2025 #1 Bilgisayarıma format atacağım ve eski bilgisayarımdan yardım almam lazım. Eski bilgisayarımda Linux Mint kurulu bir türlü ISO dosyasını kuramadım herkes CMD'den yapıyor ve şifremi unuttuğum için yapamıyorum. Nasıl format USB'si hazırlayabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2025
Bilgisayarıma format atacağım ve eski bilgisayarımdan yardım almam lazım. Eski bilgisayarımda Linux Mint kurulu bir türlü ISO dosyasını kuramadım herkes CMD'den yapıyor ve şifremi unuttuğum için yapamıyorum. Nasıl format USB'si hazırlayabilirim.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.749 Makaleler 8 Çözümler 109 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 23 Ocak 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et