Linux Mint Windows 7 üzerinden nasıl silinir?

Yine Rufus ile yazdırabilirsiniz, MBR-BIOS olarak yazdırın.

Bir sorun çıkacağını sanmam, eğer Rufus açılmazsa eski versiyonlarını denersiniz.

Peki hocam şöyle bir şey yapsam olur mu? Ben de hala linux mint usb belleği var şimdi o bellek ile tekrar linux kursam dual boat şeklinde de çift işletim sistemi kursam sonra ise (Dediğim o usb de önceden de kurmuştum. Sonra konuda ki gibi masa üstü yoktu bozuktu. Biz de bir kaç ayar yaparak üç birim açtık ve ordan Firefox uygulamasına kod yazarak girdim.) ve biliyoruz ki sadece Windows 7 pro işletim sisteminin dosyaları bozuk demiştiniz ama diğer dosyalara bir şey olmadı demiştiniz linux mint de üç Birimi açıp dosya gezgin üzerin den windows 7 dosyalarına ulaşıp orda windows 7 ison dosyası ve rufus vardı. Usb yi bir şekil de biçimlendirdikten sonra rufus dan Windows 7 iso dosyasını usb belleğe yazdırıpta kurmam mümkün müdür?

Evet mümkündür, WoeUSB ile yazdırmayı deneyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Linuxginar Sizce
WoeUSB Nedir? Dediğim şey için gerekli mi? Yani WoeUSB olmadan dediğim şeyi yapamaz miyim?

Rufus Linux'ta çalışmaz, ona benzer bir program olarak WoeUSB'yi önerdim. Onunla Windows ISO'sunu yazdıracaksınız.

Hocam usb den linux mintti kurdum şuan da ekran böyle
W
Şuan da Linux Mint kurdum gene kurmam mi lazım?

Dosya Ekleri

• 20220412_184035.jpg
    121,3 KB · Görüntüleme: 20
  • 20220412_184212.jpg
    160,9 KB · Görüntüleme: 29
Hocam siz yine Linux Mint mi kuracaksınız? Öyle yapacaksanız geçen nasıl Linux Mint kurduysanız aynı bölüntüleri biçimlendirip kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…