Ç çepnis Femtopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #31 cınnamona Bsd Kaymak dedi: Evet, XFCE daha hafif. Genişletmek için tıkla... gore daha hızlı calısır degılmı arkadas fark etmez deyınce supheye dustum
cınnamona Bsd Kaymak dedi: Evet, XFCE daha hafif. Genişletmek için tıkla... gore daha hızlı calısır degılmı arkadas fark etmez deyınce supheye dustum
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #32 çepnis dedi: Cınnamona Gore daha hızlı calısır degılmı arkadas fark etmez deyınce supheye dustum Genişletmek için tıkla... "Yerine göre" daha hızlı çalışır. Masaüstü hafif olduğu ve yük bindirmediği için uygulamalar daha hızlı açılıp kapanabilir. Bu farkı gözle görebilir misiniz bilmiyorum. Sisteminiz iyiyse gözle görülmez bir fark olur zaten.
çepnis dedi: Cınnamona Gore daha hızlı calısır degılmı arkadas fark etmez deyınce supheye dustum Genişletmek için tıkla... "Yerine göre" daha hızlı çalışır. Masaüstü hafif olduğu ve yük bindirmediği için uygulamalar daha hızlı açılıp kapanabilir. Bu farkı gözle görebilir misiniz bilmiyorum. Sisteminiz iyiyse gözle görülmez bir fark olur zaten.