SoftTURK Yoctopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 19 25 Haziran 2025 #1 Merhaba öncelikle, şu anda Linux Mint Xfce için kuruluma geçecektim fakat aklıma bir şey takıldı. Pardus 23 mü iyidir yoksa Linux Mint Xfce mi?
Merhaba öncelikle, şu anda Linux Mint Xfce için kuruluma geçecektim fakat aklıma bir şey takıldı. Pardus 23 mü iyidir yoksa Linux Mint Xfce mi?
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.790 Makaleler 8 Çözümler 109 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 25 Haziran 2025 #2 Pardus Debian tabanlı, Mint Ubuntu tabanlı. Mint daha iyi bir dağıtım genel anlamda. Eğer Debian şart değilse Mint tercih edin.
Pardus Debian tabanlı, Mint Ubuntu tabanlı. Mint daha iyi bir dağıtım genel anlamda. Eğer Debian şart değilse Mint tercih edin.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.562 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #3 SerdarT35 dedi: Pardus Debian tabanlı, Mint Ubuntu tabanlı. Mint daha iyi bir dağıtım genel anlamda. Eğer Debian şart değilse Mint tercih edin. Genişletmek için tıkla... Ek olarak Mint'in de LMDE adında Debian tabanlı bir sürümü mevcuttur.
SerdarT35 dedi: Pardus Debian tabanlı, Mint Ubuntu tabanlı. Mint daha iyi bir dağıtım genel anlamda. Eğer Debian şart değilse Mint tercih edin. Genişletmek için tıkla... Ek olarak Mint'in de LMDE adında Debian tabanlı bir sürümü mevcuttur.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.790 Makaleler 8 Çözümler 109 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 25 Haziran 2025 #4 misty rosetta dedi: Ek olarak Mint'in de LMDE adında Debian tabanlı bir sürümü mevcuttur. Genişletmek için tıkla... Bahsettiği sürüm XFCE olduğundan onu direkt geçmiştim.
misty rosetta dedi: Ek olarak Mint'in de LMDE adında Debian tabanlı bir sürümü mevcuttur. Genişletmek için tıkla... Bahsettiği sürüm XFCE olduğundan onu direkt geçmiştim.
SoftTURK Yoctopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 19 25 Haziran 2025 #5 SerdarT35 dedi: Bahsettiği sürüm Xfce olduğundan onu direkt geçmiştim. Genişletmek için tıkla... Pekâlâ, o zaman. Bir de AMD driveri kendi mi kuruyor, catalsyt bulamıyorum kurdum şu an?
SerdarT35 dedi: Bahsettiği sürüm Xfce olduğundan onu direkt geçmiştim. Genişletmek için tıkla... Pekâlâ, o zaman. Bir de AMD driveri kendi mi kuruyor, catalsyt bulamıyorum kurdum şu an?
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.562 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #6 AMD driver'ları Linux çekirdeğine gömülü olduğu için sizin bir şey kurmanıza gerek yok.
SoftTURK Yoctopat Katılım 25 Haziran 2025 Mesajlar 19 25 Haziran 2025 #7 misty rosetta dedi: AMD driver'ları Linux çekirdeğine gömülü olduğu için sizin bir şey kurmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Onu anladım ama benim isteğim Catalsyt Suite programını açmak, o nasıl olacaktır? SoftTURK dedi: Onu anladım ama benim isteğim Catalsyt Suite programını açmak, o nasıl olacaktır? Genişletmek için tıkla... AMD Catalsyt Suite'den bahsediyorum, bilgisi olan var mı? Son düzenleme: 25 Haziran 2025
misty rosetta dedi: AMD driver'ları Linux çekirdeğine gömülü olduğu için sizin bir şey kurmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Onu anladım ama benim isteğim Catalsyt Suite programını açmak, o nasıl olacaktır? SoftTURK dedi: Onu anladım ama benim isteğim Catalsyt Suite programını açmak, o nasıl olacaktır? Genişletmek için tıkla... AMD Catalsyt Suite'den bahsediyorum, bilgisi olan var mı?
Zenoria Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #8 SerdarT35 dedi: Pardus Debian tabanlı, Mint Ubuntu tabanlı. Mint daha iyi bir dağıtım genel anlamda. Eğer Debian şart değilse Mint tercih edin. Genişletmek için tıkla... Ubuntu da Debian tabanlı olduğundan bir fark oluyor mu ki? Sonuçta ikisi de Debian tabanlı olmuyor mu? Diğer farkları saymıyorum.
SerdarT35 dedi: Pardus Debian tabanlı, Mint Ubuntu tabanlı. Mint daha iyi bir dağıtım genel anlamda. Eğer Debian şart değilse Mint tercih edin. Genişletmek için tıkla... Ubuntu da Debian tabanlı olduğundan bir fark oluyor mu ki? Sonuçta ikisi de Debian tabanlı olmuyor mu? Diğer farkları saymıyorum.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.790 Makaleler 8 Çözümler 109 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 25 Haziran 2025 #9 Zenoria dedi: Ubuntu da Debian tabanlı olduğundan bir fark oluyor mu ki? Sonuçta ikisi de Debian tabanlı olmuyor mu? Diğer farkları saymıyorum. Genişletmek için tıkla... Ubuntu'nun Debian'ı taban aldığı doğru, hatta bu yüzden dolayı varsayılan paket yöneticileri (APT) de aynı ancak Ubuntu'ya Debian demek zor. Arch'ın da Debian'ın da Linux çekirdeğini kullanması gibi bir durum yani.
Zenoria dedi: Ubuntu da Debian tabanlı olduğundan bir fark oluyor mu ki? Sonuçta ikisi de Debian tabanlı olmuyor mu? Diğer farkları saymıyorum. Genişletmek için tıkla... Ubuntu'nun Debian'ı taban aldığı doğru, hatta bu yüzden dolayı varsayılan paket yöneticileri (APT) de aynı ancak Ubuntu'ya Debian demek zor. Arch'ın da Debian'ın da Linux çekirdeğini kullanması gibi bir durum yani.