Ek olarak Mint'in de LMDE adında Debian tabanlı bir sürümü mevcuttur.Pardus Debian tabanlı, Mint Ubuntu tabanlı. Mint daha iyi bir dağıtım genel anlamda. Eğer Debian şart değilse Mint tercih edin.
Bahsettiği sürüm XFCE olduğundan onu direkt geçmiştim.Ek olarak Mint'in de LMDE adında Debian tabanlı bir sürümü mevcuttur.
Bahsettiği sürüm Xfce olduğundan onu direkt geçmiştim.
AMD driver'ları Linux çekirdeğine gömülü olduğu için sizin bir şey kurmanıza gerek yok.
Onu anladım ama benim isteğim Catalsyt Suite programını açmak, o nasıl olacaktır?
Ubuntu da Debian tabanlı olduğundan bir fark oluyor mu ki? Sonuçta ikisi de Debian tabanlı olmuyor mu? Diğer farkları saymıyorum.Pardus Debian tabanlı, Mint Ubuntu tabanlı. Mint daha iyi bir dağıtım genel anlamda. Eğer Debian şart değilse Mint tercih edin.
Ubuntu'nun Debian'ı taban aldığı doğru, hatta bu yüzden dolayı varsayılan paket yöneticileri (APT) de aynı ancak Ubuntu'ya Debian demek zor. Arch'ın da Debian'ın da Linux çekirdeğini kullanması gibi bir durum yani.Ubuntu da Debian tabanlı olduğundan bir fark oluyor mu ki? Sonuçta ikisi de Debian tabanlı olmuyor mu? Diğer farkları saymıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.