A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 30 Kasım 2020 #1 Bu normal mi? Terminale birkaç komut yazıp Wine kurulumunu başlattım ama 15 dakika oldu. Hâlen ayarlıyor, paket yüklüyor, tetikleyicileri işliyor.
Bu normal mi? Terminale birkaç komut yazıp Wine kurulumunu başlattım ama 15 dakika oldu. Hâlen ayarlıyor, paket yüklüyor, tetikleyicileri işliyor.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 30 Kasım 2020 #2 Ali Pınar dedi: Bu normal mi? Terminale birkaç komut yazıp Wine kurulumunu başlattım ama 15 dakika oldu. Hâlen ayarlıyor, paket yüklüyor, tetikleyicileri işliyor. Genişletmek için tıkla... İnternet hızın ve bilgisayarına göre değişiyor.
Ali Pınar dedi: Bu normal mi? Terminale birkaç komut yazıp Wine kurulumunu başlattım ama 15 dakika oldu. Hâlen ayarlıyor, paket yüklüyor, tetikleyicileri işliyor. Genişletmek için tıkla... İnternet hızın ve bilgisayarına göre değişiyor.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Kasım 2020 #3 Benim de biraz uzun sürmüştü, ama elinde sonunda bitiyor.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 30 Kasım 2020 #4 Şimdi baktım da yüklemeyi bitirmiş Konunun onaylanmadığını düşünüp raporlayacaktım ama geç kalmışım. Konu kilitlenebilir, cevaplarınız için sağ olun.
Şimdi baktım da yüklemeyi bitirmiş Konunun onaylanmadığını düşünüp raporlayacaktım ama geç kalmışım. Konu kilitlenebilir, cevaplarınız için sağ olun.
GNU or NOT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #5 Çok normal Wine beraberinde bir çok bağımlılık ve paket getirir internetiniz ve işlemcinize bağlı bir durum.
Çok normal Wine beraberinde bir çok bağımlılık ve paket getirir internetiniz ve işlemcinize bağlı bir durum.