Çözüldü Linux Mint yanına 32 bit Windows 8.1 kurulabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

imbaran

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, konuyu özetleyeyim. Şu an Linux Mint kullanıyorum. Video izleme performansı falan gayet iyi. Kısacası sörf yapıyorum Linux'ta. Ama bir sıkıntı var oyun oynayamıyorum. Call of Duty Modern Warfare 3, League of Legends, Zula, Minecraft, The Walking Dead tarzı oyunlar oynuyorum. Linux'un yanına Windows 8.1'in 32 bit desteği bu oyunlarda var mı? (Google'dan ufak bir araştırmayla bulabilirim biliyorum. Fakat sizin fikirlerinizi merak ediyorum.)

• ATI Radeon HD 3450.
  • AMD Athlon Dual Core X2 64 4600+
  • 4 GB RAM
  • Linux Mint.
  • 240 GB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows ext4 gibi birimleri görmez.

Hocam ben Mint'den diski biçimlendirebiliyoruz diye biliyorum.

Format sırasında Windows sayesinde diski bölebiliyoruz diye biliyorum. Yanlış mıyım?

Teşekkür ederim.

Benim sana önerim diski Windows kurarken tamamen formatla hiçbir şey (yedeklerini bir flash belleye veya başka bir şeye al ama) kalmasın sonra Windows'su kurduktan sonra Linux Mint USB'si ile kurulumu başlat kurulumda disk bölümünde en üstte Windows'un yanına kur yazısını göreceksin zaten onu seçtikten sonra bilgisayarnında hem Linux Mint'e hem de Windows bulunacaktır.
Buna Dual boot denir ve yapılabilir.

Ama LoL gibi oyunlar için 64 Bit işletim sistemi gerekmektedir.

Kurabilirsiniz. Bunlar birbirinden bağımsız durumlar. Etkileşimde değiller. LoL 32 bit destekliyor bu arada.

Bir de dikkatli olun kurarken Linux'u kurduğunuz disk dışında bir diske Windows'u kurmanız gerekmekte Linux'u yanlışlıkla silmeyin.

LoL 32 Bit'te çalışır diye biliyorum.

Kurabilirsiniz. Bunlar birbirinden bağımsız durumlar. Etkileşimde değiller. LoL 32 Bit destekliyor bu arada.

Hocam teşekkürler bilmiyordum ben 64 Bit hatırlıyordum.

Bir de dikkatli olun kurarken Linux'u kurduğunuz disk dışında bir diske Windows'u kurmanız gerekmekte Linux'u yanlışlıkla silmeyin.

Hocam teşekkürler bilmiyordum ben 64 Bit hatırlıyordum.

Format sırasında Windows sayesinde diski bölebiliyoruz diye biliyorum. Yanlış mıyım?
Kurabilirsiniz. Bunlar birbirinden bağımsız durumlar. Etkileşimde değiller. LoL 32 bit destekliyor bu arada.
Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…