milas1923 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.527 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 İ5 11400F 16 GB 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2021 #1 Selam, Yeni Linux Mint kullanıcısıyım. Chrome'ya da Zoom kurdum masaüstüne gelmedi. Örneğin Zoom açmak istediğimde [CODE title="exec"]exec zoom[/CODE] Yazmam gerekiyor. Ve görev çubuğuna yapıştırmam gerekiyor. Örnek görüntü: Not: [CODE title="exec"]exec Google Chrome[/CODE] Yazıyorum ama Chrome açılmıyor. Bu arada .desktop oluşturmayı bilmiyorum.
Selam, Yeni Linux Mint kullanıcısıyım. Chrome'ya da Zoom kurdum masaüstüne gelmedi. Örneğin Zoom açmak istediğimde [CODE title="exec"]exec zoom[/CODE] Yazmam gerekiyor. Ve görev çubuğuna yapıştırmam gerekiyor. Örnek görüntü: Not: [CODE title="exec"]exec Google Chrome[/CODE] Yazıyorum ama Chrome açılmıyor. Bu arada .desktop oluşturmayı bilmiyorum.
Çözüm R R runit 2 Mayıs 2021 İndirdiğin programlar ilk önce başlat menüsüne gider. Başlat menüsüne Zoom yazıp, sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluştur de.
İndirdiğin programlar ilk önce başlat menüsüne gider. Başlat menüsüne Zoom yazıp, sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluştur de.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 2 Mayıs 2021 #2 İndirdiğin programlar ilk önce başlat menüsüne gider. Başlat menüsüne Zoom yazıp, sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluştur de. Artı 1 Eksi Çözüm
İndirdiğin programlar ilk önce başlat menüsüne gider. Başlat menüsüne Zoom yazıp, sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluştur de.
KS KS milas1923 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.527 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 İ5 11400F 16 GB 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2021 #3 runit dedi: İndirdiğin programlar ilk önce başlat menüsüne gider. Başlat menüsüne Zoom yazıp, sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluştur de. Genişletmek için tıkla... Teşşekürler Artı 0 Eksi
runit dedi: İndirdiğin programlar ilk önce başlat menüsüne gider. Başlat menüsüne Zoom yazıp, sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluştur de. Genişletmek için tıkla... Teşşekürler
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.375 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2021 #4 exec google-chrome veya google-chrome yazdığında Chrome başlaması gerekli. Araya boşluk koyarsan "google" ve "chrome" isimlerini ayrı ayrı sistemde aratır. Artı 0 Eksi
exec google-chrome veya google-chrome yazdığında Chrome başlaması gerekli. Araya boşluk koyarsan "google" ve "chrome" isimlerini ayrı ayrı sistemde aratır.
KS KS milas1923 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.527 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 İ5 11400F 16 GB 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2021 #5 runit dedi: İndirdiğin programlar ilk önce başlat menüsüne gider. Başlat menüsüne Zoom yazıp, sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluştur de. Genişletmek için tıkla... Usta bu arada discorddan bana ulaşabilir misin? Artı 0 Eksi
runit dedi: İndirdiğin programlar ilk önce başlat menüsüne gider. Başlat menüsüne Zoom yazıp, sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluştur de. Genişletmek için tıkla... Usta bu arada discorddan bana ulaşabilir misin?