I ilsen Hectopat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2017 #1 Merhaba Linux Mint'i flash diske yazdırdım kurarken bu hatayı alıyorum. SHA256 doğrulamasını yaptım. Yükleyici çöktü hatası (Installer Crashed) Türkçe olarak kurmaya çalışsan da aynı bu hatayı alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2017
Merhaba Linux Mint'i flash diske yazdırdım kurarken bu hatayı alıyorum. SHA256 doğrulamasını yaptım. Yükleyici çöktü hatası (Installer Crashed) Türkçe olarak kurmaya çalışsan da aynı bu hatayı alıyorum.
nameis Hectopat Katılım 28 Haziran 2017 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2017 #2 Sadece Türkçe kurulum yapmayı mı denediniz?
I ilsen Hectopat Katılım 8 Temmuz 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2017 #3 hem ingilizce ve türkçe kurulum yaptım bu hatayı aldım
nameis Hectopat Katılım 28 Haziran 2017 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2017 #4 ilsen dedi: hem ingilizce ve türkçe kurulum yaptım bu hatayı aldım Genişletmek için tıkla... Bende Linux Mint kurulumunda Türkçe seçeneğinde yükleyici çöktü hatası alıyordum İngilizce deneyince sorunsuz yükleme yapabilmiştim. Farklı bir USB bellekten dener misiniz?
ilsen dedi: hem ingilizce ve türkçe kurulum yaptım bu hatayı aldım Genişletmek için tıkla... Bende Linux Mint kurulumunda Türkçe seçeneğinde yükleyici çöktü hatası alıyordum İngilizce deneyince sorunsuz yükleme yapabilmiştim. Farklı bir USB bellekten dener misiniz?