Eski Laptop Femtopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #1 Atlas OS 1803 geçmek istiyorum lakin ISO sunu bulamıyorum atabilir misiniz? Ana sitesinde exe dosyası indiriyor. Linux olduğumdan çalıştıramıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2023
Atlas OS 1803 geçmek istiyorum lakin ISO sunu bulamıyorum atabilir misiniz? Ana sitesinde exe dosyası indiriyor. Linux olduğumdan çalıştıramıyorum.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 25 Nisan 2023 #2 Eski Laptop dedi: Atlas OS 1803 geçmek istiyorum lakin ISO sunu bulamıyorum atabilir misiniz? Ana sitesinde exe dosyası indiriyor. Linux olduğumdan çalıştıramıyorum. Genişletmek için tıkla... Önce windows sonra gene atlas os kurabilirsin.
Eski Laptop dedi: Atlas OS 1803 geçmek istiyorum lakin ISO sunu bulamıyorum atabilir misiniz? Ana sitesinde exe dosyası indiriyor. Linux olduğumdan çalıştıramıyorum. Genişletmek için tıkla... Önce windows sonra gene atlas os kurabilirsin.
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #3 EkmekArasıRam dedi: Önce windows sonra gene atlas os kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Neden ilk Windows'a geçiyor? WoeUSB-ng kurup flasha yazdırabilirsiniz.
EkmekArasıRam dedi: Önce windows sonra gene atlas os kurabilirsin. Genişletmek için tıkla... Neden ilk Windows'a geçiyor? WoeUSB-ng kurup flasha yazdırabilirsiniz.