Çözüldü Linux Mint'de Diski Genişletmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
20
Yer
Nordschleife
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese selamlar. Bilgisayarımda Linux Mint Cinnamon 20.2 kullanıyorum ve Windows 7 ile dualboot yapacak şekilde ayarlamıştım. Linux Mint'i sadece denemek için kurduğum için 50 GB gibi boş bir alan ayarlamıştım. Daha sonradan Linux'u beğenmiş ve disk alanını Windows'un azaltmak istemiştim. Linux Mint'in kendi içindeki yazılımla Windows alanından 110 GB civarında alanı ayırdım. Ayırdığım alanı Windows diskine geri koyabilirken Linux Mint'in diskine aktarmak istediğim zaman programdan yapamıyorum. Linux Mint diskini sadece küçültebiliyorum. Windows'dan yapmaya çalıştığımda Linux Mint ext4 formatlı olduğu için Windows görmüyor bile. Ayırdığım alanı nasıl Linux Mint'e ekleyebilirim? Bütün işlemleri aynı SSD'nin içinde yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı