Çözüldü Linux Mint'de Kali tooları çalıştırmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

nusako

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımda Linux Mint'e geçtim Kali toolarını Mint'e kurmak istiyorum ama bazıları kurulmuyor. Katoolin denedim olmuyor depoları Kali depoları ile değiştirdim bu sefer de "apt-get Update" komutunu çalıştırınca """n: Böyle bir depodan güvenli bir şekilde güncelleme yapılamaz, bu nedenle depo devre dışı bırakılmıştır.""" diye bir hata çıkıyor izlemediğim video kalmadı girmediğim forum kalmadı!

Çözüm
Kodları tek tek uygulayın.
Kod:

sudo apt install wget git -y
git clone GitHub - LionSec/katoolin: Automatically install all Kali linux tools cd katoolin.
chmod +x katoolin.py
python katoolin.py

Python ile açınca hata alırsanız ./katoolin.py olarak deneyin en son kodda. Katoolin açılınca oradan ekleme yapabilirsiniz. Upgrade yapmayın. Yüklemek istediklerinizi yükledikten sonra Kali reposunu kaldırın. Tekrar tool ekleyeceğiniz zaman repoyu ekleyin, Tool'u yükleyin ve tekrardan Kali reposunu kaldırın.
Kodları tek tek uygulayın.
Kod:

sudo apt install wget git -y
git clone GitHub - LionSec/katoolin: Automatically install all Kali linux tools cd katoolin.
chmod +x katoolin.py
python katoolin.py

Python ile açınca hata alırsanız ./katoolin.py olarak deneyin en son kodda. Katoolin açılınca oradan ekleme yapabilirsiniz. Upgrade yapmayın. Yüklemek istediklerinizi yükledikten sonra Kali reposunu kaldırın. Tekrar tool ekleyeceğiniz zaman repoyu ekleyin, Tool'u yükleyin ve tekrardan Kali reposunu kaldırın.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı