Linux Mint'e geçilmeli mi?

YakupRois

Picopat
Daha fazla  
Bende Windows 11 var ve 300 GB'lik HDD m var. Ona Linux Mint kurmak istedim ama olmuyor ve Dual boot denediğimde de BitLocker olmamasına rağmen uyarı veriyor. O yüzden Linux Mint'e temelli geçmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Windows 11 var ve 300 GB'lik HDD m var. Ona Linux Mint kurmak istedim ama olmuyor ve Dual boot denediğimde de BitLocker olmamasına rağmen uyarı veriyor. O yüzden Linux Mint'e temelli geçmeli miyim?
Hocam bence Mint yerine CachyOS'e geçin. Hatta isterseniz kurulumu ben yaparım. Ancak istemezseniz Mint'a geçebilirsiniz.

Kullanım ihtiyaçlarınızı Linux Mint tek başına karşılıyorsa tabii ki geçebilirsiniz.

eğer oyun ve program desteği çok önemli değilse kesinlikle geçebilirsiniz, eski bilgisayarım linux mintti ve çok memnundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…